sista dagen.

jahapp, då var det sista dagen på semestern och i morgon väntar jobb. jag skulle ha jobbat 1o.oo-19.oo men en arbetskamrat ringde och frågade om jag ville jobba 15.3o-22.oo istället och det kunde jag väl göra. så jag börjar med en liten kortare dag imorrn vilket känns skönt :) men det ska bli skojsigt att komma tillbaka, få lite rutin i vardagen. eller ja, det är inte mycket till rutin när man jobbar på mitt jobb, men iaf, jag får något att göra :p

nu sitter jag här inne och håller mig borta från solen ett tag eftersom jag har varit ute i solen hela dagen. var hem till åsa och hälsade på henne och miriam! :) (+ tomas, peter, christina, kent, mia & jonathan.) det första man möttes av var en stående miriam! :D hon är så sööt! har inte sett henne på bra länge så nu hade det hänt lite grejer. hon har lärt sig gå och hon babblar på som bara den. även fast man inte hör vad hon säger ;D det ända som kommer ut är typ; nanana lalala glaglagla osv ^^ och så skrattar hon tokmassor! plus att hon inte är som andra bäbisar/barn som börjar gråta för minsta lilla. hon ramlar hit och dit, slår sig och man tror hon ska börja störtgråta, men hon säger inte ett ljud utan hon ställer sig upp igen och gör om försöket hon nyss misslyckades med. imponerande måste jag säga! ^^

och igår köpte jag en ny bikini. kändes behövligt. jag har haft den andra i typ tre år :p men det var mest för att jag och oskar skulle åka och bada och jag hade inte med mig min bikini till honom så då åkte vi och impulsköpte en till mig på rea :) vi var ett tag på stranden och njöt av eftermiddagssolen. sen åkte vi ut på äventyr! ^^ haha. till sist åkte vi till mcdonald's i valbo och åt innan han skjutsade hem mig :) sötisen!

och snart ska jag äta! gottgott eftersom jag är jättehungrig. så jag lägger ner det här nu.

peace.

Trök.

Förra veckan, alltså vecka... 3o var jag i både Göteborg, Danmark och Tyskland med min mor och far och med faster, hennes man och kusinen. Det hade ju varit en exellent resa om vädret hade varit fint och om jag inte satt i en bil med fem människor som för det mesta gnabbade. Det var ett jäkla tjatter och det fanns alltid något att klaga på från de olika hållen. Tur att jag hade iPoden kan jag säga.
Men efter en vecka ute på bilfärd kom vi hem och i söndags kom oskar på besök och vi gick på bio och såg Simpson-filmen :) sjuuukt kul måste jag säga! :) skrattade mååånga gånger, och det behövde jag kan jag säga.
Efter det åkte vi hem till mig igen och åt, och sen bestämde vi oss för att jag skulle följa med hem till honom och sova kvar där eftersom han skulle upp och jobba på måndagen. Så vi åkte hemifrån mig vid tio, elva nån gång.
Jag skulle bara stanna där tills i tisdags, men jag mådde så bra när jag var där så jag stannade tills igår, onsdag alltså ^^ hehe. Ville egentligen inte åka hem, och det hade jag väl egentligen inte behövt heller men jag anade att det skulle bli ett jävla liv om jag skulle stanna... så det var lika bra att åka hem och möta bitterheten. så SÅÅÅ roligt är det här hemma. Jag saknar redan Oskar och hans familj, det är så mycket glädje och kärlek där så man mår helbra. Önskar att det var så jämt.
Det var inte roligt i morse att vakna o veta att man var hemma och att det inte skulle komma hem någon Oskar till mig efter att han slutat jobbet.. Plus att det var kasst väder när jag klev upp. Från att ha varit strålande sol varje dag hos Oskar till grått o tråkigt hemma. TRÖÖÖK. Jag saknar Oskar :'(

Men men, det finns inte mycket att göra. Jag har semester tills på måndag, sen börjar jag jobba igen, och det ska väl bli ganska skönt. Men jag skulle ju helst vilja vara ledig ;D hehe. Men vem vill inte det?

Och vet ni vaaad?! :D nu ringde min sötoskar! :D tihi! ^^
så nu ska jag lägga ner det här och prata lite med honom! :D

Peace.

RSS 2.0