Dagens outfit!

Hittade en såndär klassisk "dagens outfit"-bild och tänkte jag skulle lägga ut den då jag äääälskar de kläder jag har på bilden. Supermysig skjorta köpt på BikBok och jeansen är köpta på Pull 'n' Bear i Grekland! yum yum!

För övrigt har jag jobbat hela helgen och nu väntar en vecka fyllt med plugg och förhoppningsvis uppstartande av träningen igen! :)

Nu ska jag sova, g'natt!



Dålig uppdatering!

Åh, jag är så kass på att skriva här, men jag hittar inte orken till att göra det så mycket. Men man får vara extra glad för de få gånger jag skriver ;D

Har haft fullt upp med nya kursen som börjat, det GILLAS! Börjar hitta tillbaka till någon slags vardagsform. :)

Igår firade jag och O 3 år med att gå på "This is it" på bio, det var nice :) Mys med älsklingen och en vääldigt bra film, att MJ dött blev verkligt för mig just under tiden filmen gick, då insåg jag vilken stor stjärna vi har förlorat. Vilken fantastisk människa vi aldrig mer kommer att se.. Tragiskt!

I tisdags var vi hemma hos Carro och käkade Herman med gänget, mysigt värre! :) Direkt efter det åkte vi hem till J o E och åt mer Herman och kollade på Desperate Housewives! Haha, mycket Herman som cirkulerar just nu ^^ Blev kvar i Gävle över natten och på onsdag förmiddag åkte jag och O för att hyra "Män som hatar kvinnor" och köpa lite frulle. Åkte hem till J o E igen och kollade film och käkade frukost, mysmys. :) Sen åkte J o E och jobbade, vi åkte hem o sen vare bio som sagt.
Idag vare först skola på förmiddagen, sen blev det bio en gång till. Den här gången blev det "Flickan som lekte med elden", alltså uppföljaren till "Män som hatar kvinnor", mycket bra filmer.
Imorrn ska vi (gänget) ut och käka på Interpool först och sen blir det lite bowling, trevligt värre!

Lördag jobbar jag hela dagen, sen är vi bjudna på middag hos J o E! Kolla lite körslag och äta gott med människor jag tycker väldigt mycket om, kan inte bli så mycket bättre!
Söndag ska jag och O ut till mor och far för att ta oss en rejäl titt på bilen.. Skrapar i höger bakbroms, inte bra. Blev efter att vi bytte till vinterdäck så det är mycket möjligt att det fastnat någon sten eller så vid bromsskivan som ligger o sliter.. Så det blir till att ta bort däcket, kontrollera och göra rent för att sedan hoppas på att vi fått bort det! :) Blir nog bra tror jag. Sen stannar vi väl och käkar där och pysslar om djuren lite :)

Nej nu ska jag inte skriva mer, har en massa planerat nästa vecka också, bla Ullared och Twilight-kväll på SF med både första och andra filmen i rad! :D Längta, längta, längta! ;)

Och så kommer ju käraste Frida hem från Götet också, så det blir till att spend some quality-time med henne! :)

Nu blir det lite natt-plugg, sen skönhetssömn!

Peace

RSS 2.0