Det går mot ljusare tider!

Skönt att våren är på väg. Dagarna blir längre och ljuset börjar komma, bara lite smältning av snön som saknas nu, och lite värme, men det kommer väl kanske med fördel samtidigt.

Mycket har hänt.. Jag är klar Personlig Tränare, jag har startat eget företag inom massagen, än så länge (PT är tänkt att bakas in vid ett senare tillfälle), jag har börjat på min sista termin som Hälsopedagog, Casper har fyllt 1, min bror har varit till Australien i en månad, för att bara nämna några saker.. :) Jag har börjat säga JA till livet och det är underbart vad mycket det för med sig. Jag är långt ifrån där jag vill vara med min nya filosofi att våga säga mer ja och prova på nya saker, men jag har börjat och det är jag stolt över! :)

Tittade på min och mina gamla klasskamraters projektarbete från gymnasiet ikväll, en tv-sändning om vad vi ansåg vara humor, och vad jag insåg att jag saknar väldigt många människor och den stämning vi hade på gymnasiet. Jag saknar media.. tillgången till all utrustning och duktiga människor, roliga människor och människor som fick mig att le och må bra varje dag. Åh.

  

Saknar er!! <3

RSS 2.0