Falun

Imorrn bär det av mot Falun! Men först ska jag gå i skolan och ha föreläsning. Åker sedan till lägenheten, käkar lunch o fixar mig innan vi åker till Falun. Med vi menar jag mig själv, Oskar och Viktor. Vi ska till Falun och kolla på Opeth! Ska bli jävligt kul! Är inte så bekanta med dem men det jag har hört har jag verkligen gillat så det ska nog bli riktigt bra. :) Hoppas på det iaf. Sen kommer vi nog hem mitt i natten, sover lite, sen bär det nog av in till lägenheten igen o fixa fixa fixa en massa! Hoppas på att komma långt nu i helgen, drygt att inte kunna flytta in..

På lördag blir det ännu mer fix i lägenheten och ska även in till jobbet o snacka lite, ska ha medarbetarsamtal som det så vackert heter. Ska även klaga lite på att jag inte har fått några tider nästa månad.. Hur ska jag klara av att betala hyra då? Ne, det får det bli ändring på.!
Söndag blir det nog bara till att fixa i lägenheten, hoppas väl på att det blir till att sova över också, hela helgen alltså, Det tråkiga är dock att det inte finns någon tv, så kanske sover hemma hos Oskars föräldrar ändå.. Det återstår att se! :)

Nej, nu ska jag bara ringa Oskar lite, sen ska jag somna! (förhoppningsvis)

Hoppas alla haft en bra dag och att eran helg blir bra!

Kram!


Träning

Snart är det mat, och snart är det träning som gäller! Köra överdel idag och bara pumpa järnet! ^^ Känner mig dock väldigt slut i kroppen så jag hoppas jag orkar pumpa ordentligt.
Vi körde ben igår på gymmet och det var braaa jobbigt alltså, men skönt. Båda var dock trötta så vi hade nog kunna ha gett liiite till. Sen gick vi hem till Carro och åt, o pratade heeela natten lång. Stackarn som skulle upp o jobba idag! Men det var trevligt iaf, många skratt. :)

Nej, nu ska jag äta, sen bär det nog av in mot staden och träningen.

Hoppas ni alla läsare (om jag nu har några :p) har en bra kväll!

Hejpa!

Stress

Allt jag läser är egentligen väldigt logiskt, så om jag försöker att använda min logik imorrn på tentan kanske jag klarar den. Kan ju alltid hoppas! I värsta fall får man ta sig en omtenta och lära sig mer. Jag längtar bara tills den är över så man kan få helg och verkligen slippa ALLT skolarbete.

I helgen händer följande:

Fredag:
- Tenta 15-19
- Kanske vara i lägenheten innan o pyssla lite
- Vara i lägenheten efteråt och riva lite tapeter
- SOVA I LÄGENHETEN för första gången! :)

Lördag:
- Pyssla i lägenheten hela dagen
- Oskar ska på hockey och en massa annat med hans jobb, blir ensam i lägenheten
- Kanske åker in till Gävle o hittar på nåt

Söndag:
- Pyssla i lägenheter och förhoppningsvis har vi kommit igång med tapetseringen, kanske redan på lördagen?
- Åka till Kungsberget med Oskar, Johan och Erika!! :D Så jävla kul ska det bli!
- Pyssla mer i lägenheten när vi kommer tillbaka

Ja, det var väl min helg i stort, det kommer bli mycket lägenhet nu så vi blir klar med den nån gång så vi kan flytta in. Hoppas verkligen det blir snart! Sen vet man ju inte vad som dyker upp mer, kanske inget, kanske massor. :) Jag vet att Carro iaf ska komma på besök, ska bli trevligt! :)
Oh, vad jag längtar tills allt är klart alltså! Spännande spännande! Ska ju bygga sänggavel o allt sen också, hihi, skoj!

Ne, nu blir det lite mer plugg, sen kanske en liten promenad så jag får lite luft, måste blir bättre på att ta hand om mig alltså, min kropp mår inte särskilt bra av att sitta inne hela dagarna, inte äta regelbundet och att inte äta frukt och grönt (som jag av någon anledning blivit VÄLDIGT dålig på att äta nu. Men det ska det bli ändring på!) Jag åt faktiskt lite grönt till lunch idag *stolt*

Hörs senare idag eller någon annan dag! Kommer kanske upp lite bilder från lägenheten senare också! :) Kan iofs lägga in lite bilder från Åre. :)

Enjoy!



Tentaångest!

Okej, tenta på fredag, här sitter jag och INTE pluggar, har inte pluggat nån annan dag heller. Halleluja. Borde nog sätta mig nu om jag ens ska veta vad jag läser för kurs. I hate my way of planning my studies : Dagen före. Det funkar inte i längden, det måste jag inse!! Och det kommer jag nog göra efter den här tentan, då jag inte klarar den. Hoppas jag får ett uppvaknande som heter duga och att jag börjar plugga o tar tag i kursen och verkligen sätter mig in i den så jag lär mig nånting nån gång.!

Neh, nu blir det till att plugga lite, sen ska jag hämta mamma o sen blir det mer plugg, mat och lite tv, trots att jag inte borde.

Tränade för övrigt igår och i förrgår, känns sådär lagom mycket i kroppen. Ont ont ont, men ack så SKÖNT.! Ska nog träna nån gång till den här veckan, men det blir nog bara hemma, har inte riktigt tid att åka in till stan, måste ju som sagt plugga.. Jajjemen, det här kommer gå fint! NOT! :)

Hej hopp så länge!


Saknar er!!

Åh, jag blir så glad av er mina underbara tjejer!! Jag saknar er så det gör ont i hjärtat. Jag saknar de dagar med er som var fyllda med skratt, gråt o tokerier! Jag blev riktigt glad över era kommentarer och hoppas verkligen att vi ses snart!
Tessan och Frida, ni är två av världens härligaste tjejer! <3

Massa pussar o kramar från mig till er! <3

Mycket har hänt på sistone!

Jaha, här sitter man igen med en massa information som har hänt utan att ha uppdaterat om den.. Jag får väl helt enkelt välja ut lite smått och gott att berätta om! :)

Kan börja med att berätta att jag är ganska nyhemkommen från Åre! Kom hem i torsdags kväll. Har varit där i nästan en vecka med ett gäng härliga människor! Däribland Carro! :D Vi har haft det hur bra som helst och åkt alla dagar utom två, dagen vi kom dit och dagen vi åkte hem. Mina knän är helt blå och gör ont, men det är så jävla värt det såhär i efterhand!
Vi har haft tokfint väder och jag har lärt känna en massa nya människor, härligt härligt!

Kan fortsätta med att berätta att jag och Oskar ska flytta ihop! :D <3 Det ska bli så jäääkla kul!! Ser fram emot det som bara den! :) hihi! Flyttar till Sandviken i mitten av februari, så det är snart..! Pirrigt värre.
Det tråkiga med denna flytt är allas konstiga reaktioner på att vi ska flytta till Sandviken och inte till Gävle. Jag förstår att man undrar, men det har låtit på dem flesta som att man gör något man inte borde, eller något väldigt annorlunda. Men jag vill inte så o förklara mig varför jag flyttar till ett visst ställe, det är väl ändå upp till mig. Jag har inget emot att man frågar varför vi ska flytta dit, men man behöver inte låta som om Sandviken inte existerar. Man kan fråga glatt! :) Har fått några positiva reaktioner och det gör mig så glad! Människor som bara är genomglada för mig och Oskars skull och bara ser positivt på det! Tex sa Carro igår att det skulle bli så bra med bussarna, att busshållplatsen i stan ligger nästan precis vid henne och busshållplatsen i Sanviken ligger bara någon minut från mig! POSITIVA TANKAR!! :D Det är sånt där jag vill höra, inte "men vad ska du DIT o göra när du kan flytta till Gävle?".. Mitt liv, mitt val! :)
Jag ser iaf fram emot det jättemycket och jag tror det kommer bli hur bra som helst!! :D

Hmm, mer att berätta... Jag har blivit diplomerad massör, en bild på min rygg ska hänga i någons hem, jag har köpt ny kamera.. ja, mer orkar jag inte skriva om :) Det är väl de "viktigaste" sakerna som har hänt.. Har hänt hur mkt som helst mer men man kan ju inte ta upp allt här i världen jämt. :)

Vill tacka Carro och resten av gänget för en tokrolig Åre-resa! Hoppas det blir av igen nästa år! :)

Ha en bra vecka allihop!
Tjing!

RSS 2.0