Dålig uppdatering.

Det finns så många dagar jag skulle vilja sätta mig ner och bara skriva av mig, och ändå gör jag det inte. Det blir långa avbrott av skrivandet och när jag väl skriver, skriver jag noveller om allt som hänt därimellan. Men jag ska försöka att inte göra det nu.. Får se hur det går.

På tal om att skriva mkt.. Jag borde skriva väldigt mycket på min "hemtenta". Har inte kommit nån vart och det är väldigt mycket kvar att göra på väldigt kort tid. Och jag sitter vaken nu just för att jag ska plugga, men det går inge vidare! :(
Jag och Lina har bestämt oss för att rycka upp oss i nästa kurs och ta tag i oss själva. Med hjälp av varandra ska vi klara av pluggandet bättre! (förhoppningsvis) Får vi bättre betyg i den kursen vet vi att den metoden fungerar och det är bara att fortsätta köra på den! Hoppas den funkar då!

I övrigt.. Inge motivation eller ork till nånting känner jag. Nedtryckningar och onödiga kommentarer suger den sista kraften ur mig. Önskar att jag kunde få vara med Oskar hela tiden utan att det blev bråk om saken. Herregud, jag gör väl vad jag vill med mitt liv. Ska ringa en fastighetsägare imorgon också och försöka boka en tid till visning på en lägenhet som ser lovande ut! Hoppas att den visar sig vara kanoners och att vi får den, det vore toppen! Lite läskigt att lämna boet för första gången, men nån gång lär man ju göra det också. Och jag gör det ju isf tillsammans med Oskar, så jag är inte helt ensam i den stora världen. Skönt! :)

Jag borde VERKLIGEN sova nu. Och jag borde VERKLIGEN plugga nu. Ujuj. Hoppas vädret är bättre imorrn så jag kan ta mig en promenad på dan o få lite friskluft! Vill också träna.. Blir nog lite styrka här hemma tror jag, vore skönt.

Nej, nu ska jag inte skriva mer, jag lovar :)

Gonatt på er!

Borde sova och plugga. Går det?

Ojoj, klockan är mycket och jag borde verkligen sova för jag ska upp i skolan imorrn. ! Plus att jag borde plugga lite. Ska väl plugga lite till nu, slå en pling till Oskar o sen sova sova sova! Blir iaf några timmar... Sen imorrn drar träning igång! Ska bli så skönt :)
Mycket borde jag göra nu också som jag inte har gjort än.. Drygt, men så går det när man skjuter upp allt till slutet, då blir det MASSOR att göra och väldigt mycket stress. Men det är jag i ett nötskal, att skjuta upp allt till sista dagarna. Tror jag arbetar bättre i pressade situationer då jag känner att jag måste göra nåt..
Måste skicka in mitt prov och mina massager på söndag kväll och jag har bara gjort fem st hittils, av tio. Men det är på gång, ska göra alla innan söndag. Masserade Johan och Erika igår, masserade mamma idag, ska massera pappa imorrn, på fredag blir det Emma och Eva och lördag blir det förhoppningsvis Oskars föräldrar. Då är jag klar isf, och det vore ju kanon! :D
Sen har jag allt skolarbete.. åh, det är så tråkigt och jag har noll motivation att sätta mig ner och göra något, men jag ska verkligen ta tag i det imorgon. Kanske känns bättre när man har varit på en lektion och kommit igång lite.

Skola, träning, massage och plugg är det alltså som gäller imorrn!

Btw, jul och nyår har varit väldigt trevliga! Myspys! Oskar är världens bästa ! <3 Mycket kärlek till honom!
En till sak, bara drygt två veckor till ÅRE med Carro! :D Ska bli så jäkla kul!! :D Längta längta!!

Nej, nu blir det lite plugg, o sen sängen :)

Gonatt!

RSS 2.0