Sådärja!

Nu är jag färdigpluggad för den här kursen! (förhoppningsvis slipper jag rester) :D Känns så jäävla bra! Nu är helgen mer än välkommen! Kommer bli en riktigt bra helg känner jag på mig :D Tjohooo ^^
Hihi, märks kanske att jag är lite glad, att all press har släppts och att jag slipper tänka på plugget nå mer :D

Helgen (jag har långhelg ;D) ser ut som följande:
Torsdag: Jobb 15:45-22:00
Fredag: Klippa mig och färga håret kl 10:00, åka till Sthlm och hälsa på Johan, Åsa och Miriam! :D
Lördag: Dop av lilla Lina på dagen, 25-års fest för brorsan på kvällen! :D
Söndag: Brors födelsedag = massa gott fika och trevligt sällskap! :D

VÄLKOMMEN HELGEN!!! :D

Nu blire promenad, handla och laga mat!

Peace!

Yeeeha!

Yes, en uppgift klar till skolan, two to go! Känns inte som den första blev nå bra men jag måste lämna den för att hinna med de andra två, ska gå igenom alla sen så det inte ser helknas ut. Känner mig väldigt stressad över skolan just nu, det är inte så bra.. Men jag hoppas jag klarar av att göra de här uppgifterna så jag kan slappna av sen, det är bara att klara av det helt enkelt!

Igår kväll var jag hos Carro och käkade middag, kollade på tv och masserade henne! Första massagen jag gör sen jag gick kurs, och det var lääängesen. Kändes bra att komma igång lite igen. Ska ju gå en fortsättningskurs i massage och då kan det ha varit bra att träna sig lite innan, fast jag fick ju betalt för den här massagen (Tack som fan! :) Så nu är man lite rikare.. hehe, alltid trevligt med lite extra slantar ^^

Jag har ont i hela kroppen idag, gymmade igår, o sen är jag ju ovan att massera, så jag tror jag har lite värk därifrån också. Ganska skönt ändå, man känner att man lever ^^

Om jag är riktigt duktig idag hinner jag klart med andra uppgiften också, men då gäller det att jag slår mig några gånger i ansiktet och verkligen gör något av allt. Jag ska verkligen försöka att ordbajsa tre sidor bra skit! haha!

Har även varit på en promenad tidigare idag med älsk och så gick vi till Ica o handlade lite förnödenheter, typ mjölk, smör, ägg o corn flakes ^^ Ska nog ta mig en promenad senare ikväll också för att rensa hjärnan från dålig luft, Oskar ska träna så det blir nog till att ta en promenad då, eller så kanske jag ska passa på att plugga då eftersom jag inte någon som kan distrahera mig.. (får nog bli det andra alternativet), så går jag nån annan gång på dygnet.

Näääeh, nu blire till att ta tag i uppgift numero 2!

Peace

Jag är bara en vanlig människa

Jobbat idag, schemalagd 09:15-15:15, men jobbade till 16:00. Ibland är det inte lätt att bara vara en vanlig människa i ett övernaturligt arbete. Det är svårt att vara alla tillfreds när det typ är 100 pers som vill ha mat samtidigt, och jag är ensam att försöka se till att det händer. Fick en rejäl utskällning och jäktade omkring på tom mage. Det är inte alltid lätt att jobba med ett service-yrke men samtidigt vänjer man sig, sväljer all skit och går vidare. Det finns faktiskt de som är riktigt trevliga och tacksamma för det jobb man gör, och de lyser upp dagen! Fler såna människor tack!

Sitter i soffan nu och försöker plugga, det är inte lätt må ni tro, mitt huvud innehåller ingenting för tillfället känns det som, och jag ska skriva två PM på 3 sidor styck - ajaj. Har skrivit 1½ sida på ena, sen några rader på den andra, och jag ska ha skrivit klart båda idag. Hejhå, jag är jämt ute i sista minut och mår alltid dåligt över att jag är det eftersom jag får sitta med allt sista dagarna och då blir det jättemycket att göra. Men det lägger jag ju på mig själv så det är ju mitt eget fel att jag sitter här och mår dåligt över allt.

Snart är det matlagningsdags och kanske lite tv-tittande, fastän jag inte bör. Sen blir det nog plugg, att försöka göra klart så mycket som möjligt. Imorrn är det skola 13:00-16:00, sen träning 17:30-19:00. Kommer antagligen inte gå i skolan till 16:00, det gör vi aldrig, men inte värt att chansa på att jag hinner hem mellan träning och skola, så blir nog kvar hur som helst. Får väl hoppas på att jag har några gulliga vänner som vill vara med mig under tiden ^^ (har jag säkert) :)

Neee, nu ska jag inte vara allt för duktig och skriva hur mycket som helst här, önskar jag hade det här flytet när jag skrev skoluppgifterna..

Peace

Dålig vana..

Ojojoj.. Jag är inte den bästa bloggaren.. hehe. Men nu ska jag se till att göra mina vänner nöjda med ett inlägg (hoppas jag) :)

Skolan har börjat och det är inte alls så mycket som jag hade tänkt mig, inte så mycket tid i skolan alltså. Det är många uppgifter som ska göras och som vanligt är jag sent ute med att göra dem. Alla gruppuppgifter är klara men sen är det dem individuella.. Jag har tre uppgifter, som är ganska stora, att göra tills på nästa fredag, så jag börjar känna mig lite stressad.. Som vanligt det ^^ Men jag tror jag behöver pressen på mig för att jag ska göra något.

Har inte så mycket jobb heller och Oskar är ju arbetslös igen så nu sitter vi bara hemma och gör ingenting.. Känns inte bra, har ständigt ont i huvudet och känner mig trött hela dagarna.. Men jag har ändå inte motivationen eller orken att ändra på det..! :( Jag skulle önska att jag hade det, att jag orkade ta mig upp på mornarna och ta mig en promenad, äta en bra frukost, plugga, städa och träna. Men det har jag inte.. Finns inte nånstans.

Jag har faktiskt kommit igång med en av uppgifterna och har skrivit en hel del, eller ja, iaf hälften.. Så hälften kvar nu av den. Sen är det en till jag måste bli klar med den här veckan, alltså har jag bara idag, lördag och söndag på mig. Låter ju jättelänge tänker kanske ni, men jag jobbar lördag och söndag också.. Tjoho. Men jag ska verkligen göra det, för jag vill bara ha den sista och största uppgiften att tänka på sista veckan, plus att jag redan skulle ha gjort de andra två vid det här laget så jag har inte så många val. Känns tungt men jag ska klara det!

Ikväll blir det lite spel och lite mys hos bror och Erika :) Ska bli tokmys! Lär väl bara se till att plugga lite mer innan dess! ^^ Sen imorrn jobbar jag som sagt, men innan jobbet ska jag hjälpa till att anordna en Mustang-träff!! :D eller ja, jag ska inte anordna nånting, jag ska hjälpa till o bygga lite tält, men iaf ;D haha. Hoppas jag hinner se lite bilar innan jag sticker till jobbet, det skulle göra min dag! Efter jobbet blir det till att plugga lite till och sen söndag blir det enbart jobb och plugg. Oskar ska iväg på match som jag inte ska titta på (hihi), så då får jag lägenheten för mig själv och jag kan förhoppningsvis göra något bra av den tiden (typ som att göra klart de skolarbeten som jag ska göra klart).

Nej nu ska jag stoppa i mig nån sorts lunch innan det blir dags för kvällsmat :p (ja jag äter sent, för jag att KLIVER UPP sent) blir nog bara något lätt, typ varma mackor eller så. Och mums kom jag på nu, blir nog lite chirre o dirre ikväll! yummie! :D

Ähh, nu ska jag sluta skriva här och koncentrera mig på att orka skriva klart plugget för idag.

Peace.

RSS 2.0