Inte alltid lätt..

Ibland önskar jag att bloggar inte fanns. Det skrivs alldeles för mycket och ibland får man reda på saker man inte vill få reda på. Som idag, det gör lite ont i hjärtat men samtidigt kan man väl inte räkna med att alltid bli inbjuden heller. Dagen i övrigt har varit ganska bra, varit på vernissage i Gävle o kollat på J & E ' s examensutställning! Dom är så jäkla duktiga!! :) Efter åkte vi hem för att sätta upp en tapetvåd av sista väggen för att senare märka att vi har tänkt helt fel så vi måste köpa en ny tapetrulle för 600:- :(( känns lagom drygt!! Jag som trodde vi skulle bli klara ikväll! Och självklart är det helgdag imorrn och INGEN färgaffär har öppet :( Jaja, vi får göra det bästa av det - vad nu det är. Var ute och åt på Church Street Saloon senare med familjen och the extended family. Trevligt värre, gott gott! :) Att dessutom bli bjuden på maten var ju inte helt fel! ^^ Var efter CSS en sväng på stan med gänget o sen gick vi upp till J & E och fikade o kollade på regionala nyheter där de var med från utställningen! :) Hihih. Hemma nu sen några timmar tillbaka, ska sova nu tänkte jag!

Här sitter jag o tycker det är dumt med bloggar o allt som skrivs o ändå sitter jag o skriver vad jag haft för mig idag.. Till vilken nytta egentligen?..

Hejs.

Oreda..

Det är visst önskemål om bilder på lägenheten.. Men jag vill inte visa upp den som den ser ut nu.. :p Vi sover i vardagsrummet, har kartonger överallt o ja, det är kaos helt enkelt! :) Men inom en snar framtid, och jag lovar att den ska bli snar, kommer det upp före och efter bilder så ni kan jämföra :) Men just nu har jag som sagt inget att visa upp ^^ hehe.. Sorry!

Med tanke på det jag skrev ovan borde jag inte sitta här och skriva utan vara inne i sovrummet och slipa.. Jag får väl bege mig in dit efter det här inlägget, har ändå inget annat för mig :)

Btw, Oskars sista dag på jobbet idag :( Känns jävligt konstigt, både för han och för mig.. Men det ordnar sig nog, det blir jag som får skrapa in cashen en tid framöver.. Höja min lön kanske? ^^

Nu blir det slipning! ^^


RSS 2.0