Sjukling..

Nu har jag varit sjuk i över en vecka.. :( Var på Sweden rock festival 3-6 juni och sov i tält i fyra nätter. Och med regn, blåst och inte allt för mycket värme blir man sjuk.. Heh, iaf jag, dom andra tre verkar ha klarat sig. Skönt för dom! :) Jag måste dock säga att det var värt att få all sjukdom för att få gå på srf! :D Såååå jävla bra band! :D I like, I like, I like!!

Jag är på bättringsvägen nu och det känns jättebra eftersom jag ska jobba imorrn för första gången på länge, sen är det ju midsommarafton på fredag och då ska jag bort, så att bli frisk tills dess skulle vara skönt! :D

Har inte gjort mycket dom här dagarna, inte mkt alls.. :( Det jag har gjort är att jag och Oskar åkte ner till Sthlm o gick på Åsas student! Grattis gumman! :D Sen hämtade vi en hylla hos min moster när vi ändå var där nere, åt middag med Åsa och en liten del av hennes familj. :) Trevligt trevligt!

Vi har även fått upp hyllan här hemma, efter många om och men.. :p Men nu är den uppe och vi har lyckats att fylla den bra hittills. :p Har inte mycket kvar att packa upp! Känns skönt, så snart ska vi börja planera inflyttningsfesten! :D Finally!

Och nu ska jag sova! Eftersom det väntas jobb imorrn.. kan vara bra o va någorlunda pigg iaf.

G'natt!


RSS 2.0