Betrökad..

Jag har fruktansvärt tråkigt just nu.. Inget bra på tv, orkar för den delen inte sitta där heller. Men något som är bra i det hela är att jag pratar med två personer jag inte snackar med så ofta på msn :) det är ju skoj iaf.
Oskar jobbar eftermiddag den här veckan och slutar 23, men då sover väl jag antagligen, och förhoppningsvis, för jag ska upp tidigt imorrn och jobba. Det är lite drygt, men sånt man får ta.
Och ikväll är det Takida på Slick.. Men det blir inget av med det. För det första har jag inte bestämt med några att jag ska gå, sen så får jag väldigt svårt att ta mig hem inatt, och dessutom ska jag ju upp o jobba, så allt tyder på att jag inte ska gå.. Tråkigt.

Jahapp, jag tycker inte om lediga dagar. Inte när jag måste uppleva dem själv. Det enda bra med det är att jag kan se One Tree Hill på 5:an, tio över fyra ^^ Hehe. Men annars blir dom bara långtråkiga och jag blir alldeles för slö och orkar inte göra nånting.. Jag skulle kunna ha fått så mycket gjort idag, men icke. Det enda jag har gjort idag är typ ätit o kollat på tv. Hurray för mig.

Ne, snart ska jag lämna datorn för att titta på tv igen.. =/ That's my days. Men imorrn blir det jobb iaf, som resten av helgen. GÖTT.

peace.

RSS 2.0