stora tuttar och sol.

Varför har nästan alla nu för tiden stora tuttar? Både tjejer och killar har stora tuttar som de mer än gärna visar upp. Killarnas vältränade bröst kan jag väl leva med, men tjejernas tuttar är antingen alldeles för stora eller så är dom stora så att det stör mig för att jag inte har så stora. Fusk är vad jag kallar det. Men jag skulle inte vilja förstora mina tuttar, för det betyder ju bara att man måste ha något att visa upp (jag menar bara de som förstorar redan bra tuttar, jag har förståelse för dem som knappt har några alls eller inte har några. DET är en annan sak, jag förstår om man vill känna sig kvinnlig.) Men att förstora dem så stora så att det blir onaturligt, det är inte snyggt tycker jag. Visst, nu tänker säkert ni alla att jag bara skriver av avundsjuka, och till viss del gör jag väl det. Men jag skulle aldrig vilja ha världens jävla bomber för att bli populär (?).

Och tjoho. Jag har varit ledig i tre dagar nu, och det har varit kasst väder och regnat varje dag. Så jobbade jag idag, vaknar upp och ser att SOLEN SKINER. oh my. Varför är det så? Varför måste det vara fint väder när jag jobbar för? Tänk er värmen ute, och sen dubblar ni det. Så varmt har jag det på mitt jobb, så jag föredrar kyla och regn när jag jobbar.
Men dagen till ära har varit ganska bra. Jobbade fem timmar utan rast så jag hann ju bli en del hungrig, men det gick av någon anledning över när jag kom hem.. Sen är jag bjuden på fest ikväll hemma hos en arbetskamrat! :) och det är ju trevligt, för nu var det längesen jag var ute och roade mig och framför allt träffade lite kompisar. Men då är ju frågan om jag ska gå eller inte iaf. Det är vardag och det går inga nattbussar.. och jag jobbar imorrn. Kanske bara ska följa med mamma på auktion istället?.. Guh va trökigt det lät :p

Och vissa relationer mellan folk är bara konstiga. Mina kära vänner, kan ni aldrig bestämma er om ni ska vara tillsammans eller inte? Jag känner mig som en extremt förvirrad utter. Men jag antar att det löser sig i slutändan.
Att jag inte har hört nånting från dig idag tar jag bara att du inte har tid eller att du inte har tänkt att ringa mig. Men vi borde ju prata någonting innan imorgon. Men jag tänker inte ringa. Fast man vet ju aldrig, jag kanske ringer om ingenting från den andra sidan händer.

Och bror min är här! Fast han ska visst åka nu.. Trevligt att se karln ibland, blir ju inte så ofta nu när han inte bor hemma. Och jag hoppas på att jag också kan flytta snart. Känner både att jag vill och inte.. Gillar ju att bo i hus och ute på landet, vet inte om jag kanske skulle känna mig instängd i en lägenhet i stan utan egen gård osv.. Fast det känns ju som att någon gång lär ju det hända också.

Nej nu ska jag snart äta sen ska jag bestämma mig för hur jag ska göra ikväll. Jag kan ju dra slutsatsen av dagens blogg iaf att det borde regna så fort jag jobbar och att jag vill ha större tuttar men inga onaturliga (hur nu det går ihop?).

Peace.

Bra gårdag!

Gårdagen var den trevligaste dagen på väldigt länge! Jag träffade Carro som jag inte har träffat på väldigt länge! :D
Jag och Oskar åkte upp till henne och Stefan i deras nya lägenhet o så lagade Carro lasagne åt oss alla och sen åt vi glass till efterrätt! :) och på grund av det tråkiga vädret hade vi svårt att veta vad vi skulle hitta på härnäst. så vi bestämde oss för att gå på bio. Det blev Die Hard 4.0, en väldigt bra film måste jag säga :)
Sen skjutsade vi hem Stefan och Carro och sen begav vi oss hem till Oskar där jag skulle sova kvar. Han skulle upp o jobba kvart i sex men det fick han väl göra, jag kunde ju sova vidare för jag var ledig :D
Skulle ha åkt in till Sandviken och lunchat med Carro också men när jag vaknade var det inte världens finaste väder och jag skulle dessutom ha 4 timmars dö-tid i Sandviken.. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Och jag sov vidare, riktigt länge. Sen gick jag upp och åt frukost, fixade mig och så. 
Efter det satte jag på Harry Potter and the gobblet of fire. Måste ju ladda upp lite, ska se nya filmen på bio nu på fredag så jag måste fräscha upp minnet lite. Hehe.
Vid halv tre kom Oskar hem från jobbet så kollade vi lite på filmen, sen hoppade han in i duschen och sen satte han sig vid datorn. Och det var väl i stort sett det vi gjorde resten av dagen, förutom att äta mat då, han satt vid datorn och jag satt vid tv:n. Mindre kul, men alla dagar kan inte alltid vara bra.
Men ibland undrar man ju vad som är viktigast.. Men vi väljer själva vad vi vill göra, och jag verkar inte ha någon större inverkan på det, så jag hade inte så mycket val. Sitta bredvid och kolla på en instance eller kolla på tv, och då måste jag faktiskt erkänna att jag hellre kollar på tv.

Ne nu ska jag redigera en bild sen blir det väl sängdags. Ska upp och jobba imorgon.

Peace.

RSS 2.0