Hejpa!

Helgen har varit kanon, var riktigt roligt hos Tessan! :) Så kul o träffas igen o roligt att festa ihop, även fast det blev lite mycket för min del ;p Mådde inte som bäst dan efter, men det löste sig och jag och O tog en promenad till Pressbyrån för att handla lite att dricka, och en varsin glass! :) Vädret var riktigt nice och det kändes nästan som sommar för gräset var grönt :D Va bra sugen att lägga mig på gräset och njuta av solen och värmen :)

Idag har jag genomfört två intervjuer så nu har jag lite mer kött på benen om vad en hälsopedagog kan arbeta med :) Imorrn börjar min praktik på Hälsocenter i Sandviken, ska bli riktigt intressant :) Hoppas på lärorika dagar. :)

Fick ganska nyligen besök av Emmy och hennes hund Tiger - söt! :) Fick tillbaka en bok och sen ville hon se lägenheten. Trevligt med besök såhär på kvällningen, och av Emmy som jag inte har träffat på länge! :)

Lyckades med god mat idag också, blev fisk-gryta med potatis. Yum yum! :) Gott med hemlagat!

Nu ska jag nog kolla en gnutta tv o sen blir det sängen, skööönt. :)

Hejpa!

Btw: Fick två fina ljuslyktor av Carro i inflyttningspresent - superfina verkligen! :) Sötaste vännen, saknar dig! <3


Helg!

Sitter här o bloggar när jag borde sova.. vilken stil! Stackars älskling ligger där inne i sovrummet o väntar på att jag också ska gå o lägga mig.. Men jag ska bara fatta mig kort! :)

Har varit ute på min första praktikvecka nu, och det har väl minst sagt varit lite långsamt.. Praktiserat på ett nyckelgym under lågsäsong - det resulterar i lite att göra. Men det har ändå varit skönt att komma upp på morgonen och tagit mig en promenad! Jag får dessutom träna där gratis under veckan, men har inte utnyttjat det än - stupid me. Ska nog gå ner lite tidigare imorrn och utnyttja, eftersom det är sista dagen. Har iaf haft en väldigt trevlig och tillmötesgående handledare! :)

Imorrn ska jag vara på praktiken lite, träna lite, gå lite på stan, förhoppningsvis luncha med mamma och jobba. Det är min fredag det :) Slutar iofs 19:30 så jag har ju hela kvällen på mig att göra något också ! :D Blir säkert en lugn kväll framför tv:n. :)

På lördag har jag tänkt att jag ska ta mig ut till mina föräldrar och hämta en cykel så jag har något att röra mig med här inne i stan, tar liiite för lång tid att gå överallt nu - men det är så skönt med daglig motion! :) Uppskattar det enormt! Senare på lördagen beger jag och O oss till Sthlm för att hälsa på Tessan som fyller år på söndag. Blir ferre o övernattning! :) Söndagen ska spenderas med att åka hem från Sthlm, O ska spela match och jag ska förbereda mig inför två intervjuer på måndag :) Förhoppningsvis hinner jag med ett besök hos käraste Emma också. Var så längesen :( Har nästan blivit mindre sen jag flyttat in till Gävle.. Konstigt!

Ne nu blev det visst ett ganska långt inlägg iaf.. :p o inga bilder heller - rolig jag. :)

Nu blir det sängen, först borsta tänder och tvätta bort smink.

Hej så länge!

Gefle bo! :)

Japp, då var man Gävle-bo då! :D Känns skönt men konstigt. Har inte riktigt hunnit uppleva hur det är att bo här än, men tro mig, det får jag nog göra inom en snar framtid ^^ Har iaf gått till skolan och gått till jobbet, känns ju jäkligt bra att man kan göra det! :D

Har för övrigt "påsklov" och kommer därmed hinna med en massa i lägenheten! Ska slipa och måla bokhylla imorrn, kommer nog bli alla tiders! Dessutom har jag älsklingen hemma hela helgen, mihi - långhelg. Lovely!

Blev en snabb uppdatering idag, ska väl ta o berätta mer en annan dag. Kommer väl upp lite bilder också :) Fick internet idag också, vääldigt uppskattat. Trodde det skulle ta superlång tid innan det skulle bli fixat, men icke :) Har också kommit på hur vi ska kunna leva lite billigare varje månad - eller iaf närmare som vi hade det förut i Viken - that's good! :)

Nu blire sängen så vi orkar upp o måla imorrn! :)

Glad påsk på er!

RSS 2.0