Hej SNÖ!

Jag skojar inte om jag säger att nån kräks snö över Sandviken at the moment. Ser knappt förbi snön, som en vägg. För övrigt vet jag inte om vi kommer att få se vår nuvarande balkong nå mer, snön väller nästan över, crazy!
Kolla snön (!!)

Jag lär ju inte komma ut där den sista tiden vi har kvar i lägenheten.. :p Har väl iofs skyldighet att ta bort snön, så jag får väl försöka lösa det på nåt vis.. Kanske skotta genom fönstret? :p

Btw, lyckades riktigt bra med mat här om dagen:

Lax med vitlökscrème fraiche, ugnsrostade potatisskivor och grönsaker. Yum Yum!

Nej nu ska jag ner i tvättstugan och slänga i dem sista maskinerna!

Tjing!

Låångt inlägg!

Jahopp, en ny vecka har börjat och dagen har varit ganska slö innehållande träningsvärk och huvudvärk.

Träningsvärken kommer från att jag och Oskar var i stallet igår och jobbade arslena av oss, sååååå tacksam för att han följer med mig och hjälper mig, skulle inte klara mig annars! Fattar inte att vi är ensamma om helgerna, är ju skaaaapligt mycket jobb som ska göras. Vi kom iaf iväg lite sent hemifrån och när vi kom dit möttes vi av SNÖ. Vi fick parkera en bit bort och sen stod vi bara och kollade på stallet som var inringat av flera decimeter snö. Som tur var är stallet grannar med traktorer så de kom och plogade bort en massa snö så vi kunde ta oss till stallet och arbeta runt omkring. Vi möttes dock av väldigt mycket snö i hagarna och precis utanför, så innan vi kunde börja ta ut hästarna fick vi allt skotta en hel del! Detta var lite frustrerande eftersom jag ville få ut hästarna så snabbt som möjligt o ge dem mat! Det hade dessutom tillkommit 2 varmblod i stallet!! Skitkul, verkligen, men lite jobbigt eftersom jag inte visste att det skulle komma två, utan bara en.
Så det var lite jobb med att veta vad jag skulle göra och vilka som skulle gå var osv, dessutom var alla hästar typ lindade runt benen och hade skadat sig lindrigt på något sätt.. Krångel krångel.. Men till slut fick vi ut alla hästar, en skulle stå kvar inne då min ledare skulle komma och pyssla med honom senare. Ut med honom och mocka hans box, in med honom igen och ge mat. Sen var det bara att ge sig på de resterande 9 boxarna. Är van att mocka shettis- och russboxar, men nu var der 3 varmblod också, och dem är inte nådiga med att skita ner och röra omkring.. Så det var ingen bra dag på travet igår.. Kom därifrån sent och jag kände mig extremt stressad då jag bara skulle in några timmar senare och sen jobba på donken 16:45.. MEN, jag hade tur, det var ponnyridning i stallet och min ledare var där så jag SLAPP åka in igen och ta in dem! Jääävligt nice!! :)

Såhäär mycket snö var det, typ överallt.

Idag hade vi massage-"examination" i skolan och det var skönt att få lite massage på träningsvärken! Annars har det som ovan nämnt bara varit slött. Sovit till och från hemma och kollat på OS hela dagen.

Imorrn börjar HPB:n i skolan och jag får ÄNTLIGEN gå med Carro igen!! :D Ska bli så kul att gå tillsammans igen!! :) Nog för att det bara är 4 ggr den här kursen, men bättre än inget!! :D hihi <3

Nu blir det till att sova! :)
Peace


Sötaste lilla krabat!

Åh men jag tror jag smäller av, faaaasen va söt Emma och Viktors lilla Casper är!!!! Så liten och så mycket hår, toksöt!! :D Bara längtar tills jag får träffa dem, hoppas verkligen att det är snart!! Jag hoppas på att till och med få träffa dem imorrn, men bara om de orkar, vill inte vara för på :)

På tal om imorrn ska jag gå och försöka fixa mig en "praktikplats" på ett ställe här i Sandviken, hoppas på att få vara där nån dag och kolla vad som händer osv. :) Sen ska jag in vid halv tolv till Gävle och kolla på ett jympapass på Friskis för att få lite inspiration till mitt eget. Sen ska jag träffa Lisa, Lina och Carro!! Mysmys :) Träffas ju inte så ofta nu när vi går olika kurser och jag inte är i Gävle så ofta.. Men imorrn, då ska vi träffas o leka lite :) Det är förhoppningsvis då vi får träffa Emma, Viktor och Casper :) Ska försöka lura ut alla på promenad så jag får gå upp till mitt jobb och lämna in skolschemat.. ;D Kanske vi kan lura dit Marie också så blir vi ett helgäng som tar en prommis, vi får se! ;D Hoppas det funkar och att det är fint väder imorrn!

Får bli en tidig morgon imorrn om jag ska hinna med allt, ska hinna med att ta en dusch och fräscha till mig också. :) Hoppas verkligen att det blir en fin dag imorrn. :) En bra dag blir det hur som helst eftersom jag ska få träffa en massa kära vänner <3 Lovely!

Peace.

Nybakta bullar!

Nu har jag bakat klart! :D Blev fyra plåtar, yum yum! Nu blir nog Oskar glad när han kommer hem från jobbet :) Har diskat undan allt också, nu ska jag bara bädda sängen så har jag inget jag kan göra mer än att PLUGGA!! Åh va sämst jag är på att komma igång. Men jag ska veeeerkligen försöka nu.

Här kommer lite bildbevis på att jag faktiskt har bakat:
Fyra plåtar bullar står och jäser!På sista plåten blev det ganska stooora bullar :DYUM YUM. :D

Mums mums! Nu ska jag nog bädda sängen, sen kom jag på en till sak jag faktiskt måste göra innan jag börjar plugga. ÄTA :) Hihi, och jag ska äta mat, inte bullar ;D Kanske tar en bulle till efterätt ^^

Längtar för övrigt till jag får träffa lilla pyret och hans föräldrar!! :)

Hejs!

En mycket bra dag!

Åter igen en dag med sol! :) I like a lot!!

Ingen skola idag, förutom att jag måste plugga här hemma, men inget schemalagt iaf. Sov tills älskling ringde och sa att han ville att jag skulle komma med långkalsonger och vantar till honom till hans jobb. Stackarn frös :) Så jag gick upp och gjorde iordning mig, käkade lite frukost och då plötsligt får jag ett mms! Emma och Viktor har fått ut lilla Casper!! :D:D Ååååh, jag blev (ÄR) överlycklig!! Han är ju huuuuuur söt som helst! :D Inget tvivel på vilka föräldrarna är heller ;) Ska ta o ringa henne lite senare och höra hur det har gått, vill inte vara för påträngande, är nog mycket som det är :)

Med den överlyckliga känslan inom mig tog jag mig ut i solen på en promenad till Oskars jobb för o lämna lite kläder. Riktigt nice ute, önskar jag hade en stor, SKOTTAD, balkong som jag kunde ta mig ut på o njuta lite. Men icke! Jag får nöja mig med att se solen genom fönstren. :) På vägen hem stannade jag till på ica och handlade lite, nu tänkte jag ge mig på att baka bullar! :D ojoj.. Tänkte jag skulle överraska älskling när han kommer hem med lite nybakta bullar :)

Som sagt: En mycket bra dag! :)

Glädje sprider sig i kroppen and i like it!! :D Hoppas energin och glädjen håller i sig så jag kan fixa ihop mina rörelser nån satans gång till gympapasset!! Håller tummarna för att jag ska klara det idag!

SOL!

Soool!

Guud vilket fint väder det är ute!! :) Äääälskar solen, får en på bra humör! :) Tror jag ska ge mig ut på en liten promis och njuta om ett litet tag, ska bara äta lite sen lunch först.

Sen är det dags för att sitta lite med plugg.. kluuurigt, men det är bara att jobba på så blir det nog bra. 17.10 ska vi ner på stan här i Sandviken och kolla på GreenOrange som spelar i Festivaltältet. :) Måste ju ner o känna av festivalstämningen såhär när melodifestivalen kommer till stan!

Nej nu blire maaat!

Peace.

Good Day!

Åh, idag va en bra dag! :) Dagen spenderades i Kungsberget med Carro och Tobbe! Skiiitfint väder o lagom kallt ute! De var dessutom väldigt modiga idag, de provade att hoppa lite o raila lite. Jag stod på sidan om och lekte mästerfotograf. ;D Har inte riktigt farten för att hoppa än.. men en dag kanske det också kommer ^^

I övrigt har helgen varit bra, jobb och umgånge med härliga vänner! :) Imorrn ska jag musikanalysera och konstruera en liten del av ett gympapass! Får väl se hur det går.. Wish me luck! Imorrn börjar Oskar på sin praktik, väärsta bra! :) Hoppas att han får det bra där och att det så småningom leder till jobb. Vore grejt!

Nu är klockan mycket och jag borde sova.. så jag ska gå o borsta tänderna för att sedan krypa ner bredvid älskling <3

Peace

Storbloggar'n

Oj vad jag skriver nu.. värsta bloggaren ;D

Åkte till valbo och handlade lite, blev lite mer än presenter. ^^ Oskar hittade ett par snygga jeans på MQ, jag hittade ett par snygga jeans på Wear it, för 162:- !! Köpte också en tröja på gina, i like a lot! :) Har till och med tagit kort på dem, tänkte jag skulle lägga in den här så ni får se ^^ hehu.



Ja det var väl det jag tänkte skriva. haha. Näh nu ska jag kolla lite tv o sen blir det väl sängen, måste vila vila vila så jag blir frisk snart!

Får väl se när nästa inlägg blir nu då ;D hehe.

Peace.

Sjuker :(

Usch och fy, är snuvig, hostig och hängig. :( Ont i huvudet har jag också.. Jag som hade tänkt att börja på en ny kula och få igång träningen.. men det kan jag ju glömma den närmaste framtiden om det ska var såhär :( Imorrn har vi dessutom vår första riktiga lektion på nya kursen, ska ha ett gympa-pass - det lär ju inte jag vara med på.. Men ska nog ändå gå dit, får väl sitta på sidan och kolla på om det är en massa jobbigt.

De enda planerna jag har idag är att åka till valbo med söt och handla lite presenter till E som fyller imorrn! Hoppas jag mår lite bättre senare idag så jag orkar gå lite på köpis. För övrigt har jag inget planerat, som känns både skönt och väldigt tråkigt. O ska till en kompis om en liten stund, då blir jag ensam hemma.. Vet inte vad jag ska hitta på då.. Kanske kolla på tv, lite film.. Fast jag skulle vilja ha något att knapra på, men det är jag för hängig för att gå o fixa just nu, så det blir väl inget av det.

Näh, nu vare mycket negativt. Men jag skulle vilja ha en massa c-vitamin och bra grejer så jag blir frisk snart, då kan jag nog bli lite positiv igen ;D

Nu ska jag lägga ner det här och försöka tänka ut hur jag ska lösa min situation.. :p

Peace.

RSS 2.0