I follow you, you follow me

Ojoj, det har varit en jobbig helg. Det har inneburit en massa jobbandes.. På båda jobben. Men Oskar har varit med mig hela helgen så det har hjälp mig att orka med den =)
Började med att både jag och Oskar vaknade klockan sju på lördagsmorgonen.. Jävligt tungt ska jag säga er, så gick vi upp typ tjugo över, åt frukost och stötte på mina föräldrar nere i köket. Vid tio över åtta kom vi iväg ungefär och vi alla fyra åkte till Gävletravet där jag jobbar i ponnystallet och tar hand om tio hästar. Och jag har då tur att jag fick med mig hela familjen, hehe. Dom är till stor hjälp ska jag säga. Hårt arbete annars. Det är det iofs ändå, men det blir ju lite lättare när man får hjälp =)
Klockan tio blev vi helt klar i stallet och jag och Oskar fick skjuts till ett par grindar som vi skulle stå vid och vakta.. Öppna o stänga för folk/hästar/bilar som ville in och ut på området. Lagom kallt att stå där i typ en och en halv timme. Sen blev vi hämtade av pappa som körde oss hem. Typ sov lite på dan o va allmänt trötta.
Vid fem åkte jag och Oskar tillbaka och tog in alla hästar och gav dem mat. Han är så söt som vill följa med =) Och så va han jätteduktig, han tog en massa hästar ^^ Första gången i hans liv. Jag är stolt! =)
Åka hem o titta på Happy Feet vare vad vi gjorde sen. En bra film det! Sen vare bara att sova för att gå upp lika tidigt imorse.
Samma lika då, åkte o pysslade om hästarna, fast det var bara jag, mamma och Oskar den här gången. Efter att det var klart åkte Oskar hem =( han skulle spela match.

Så jag åkte hem och somnade typ framför tv:n när jag kollade på tecknat. Hehe.
Sen vare bara att ge sig iväg o ta in hästarna igen, och sen sticka direkt till mitt andra jobb på McDonald's. Tog på mig att jobba tre timmar idag istället för en annan. Ganska skön tid och det var inte allt för mycket att göra, det flöt på ganska bra.

Och nu sitter jag här nyduschad och nyäten =p haha. Sitter i myskläder och ska väl spela lite gitarr snart tänkte jag =) Sen ska jag SOOOOOOVA. För jag är väldigt trött och sliten i kroppen. YAY.

Vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän =) Han heter Oskar och han äger mitt hjärta =)

Heddå.


I wonder

Jag satt tidigare på stadsbiblioteket och kollade på folk som bara satt och läster tidningen. Kommer dem bara dit för att göra det, har dom ingen tidning hemma? Kommer dom hit för att få en lugn stund i deras annars så stressiga vardag? Är det deras enda lugna stund? Dom sitter på rad, vissa ser ut som affärsmän, andra som "vilka människor som helst". Jag tittar på dom och dom ser ut att vara helt inne i sitt läsande.
Kanske kommer jag att förstå dem när jag blir äldre och själv sätter mig och läser tidningen på bibblan. Eller så kommer jag aldrig bli en av dom. Känns som en ganska konstig fundering. Men jag antar att det är sådant som får en att ta sig genom dag efter dag, detta ständigt konstiga funderingar, speciellt när det gäller andra människor.
Jag undrar om någon sitter och iaktar mig någon gång och sitter o tänker på vad konstiga saker jag gör eller hur knäpp jag ser ut. Det skulle vara kul o veta.. Eller så skulle det förstöra själva grejen med fundering och iaktagning. Det skulle nog inte bli samma sak.. Så jag skulle nog inte vilja veta vad folk tänker om mig. Jag skulle inte vilja berätta vad jag tänker om folk.

Aja, det var va jag tänkte på idag iaf. Jag är så tänkig av mig.

Imorrn är det alla hjärtans dag och då ska jag ut o äta med min älskling och gå på bio. =)

Nu ska jag nog sova. Gonatt!

Livet på en pinne

Igår skulle det vara studenfest, eller ja, det var studentfest. Jag, Tessan, Frida, Mica, Helen och två till satt hemma hos Tessans bror och förfestade lite. Eller ja, Frida, Helen och de andra två satt och drack och ja, Tessan och Mica satt nyktra. Eller Mica drack lite, men hon var så gott som nykter.
De andra fyra drickande drog lite tidigare till Svarte Jägaren för att dra några järn tror jag, sen skulle de gå till Hangloose där det var studentfest fixad. Jag hade biljett och allt, kalas tänkte jag, men jag var inte så sugen när vi gick från Tessan.. Det var inte nån av oss tre nyktra. Vi sa att det skulle vara skönare med en bra film och en skål med chips, haha. Men vi gick iaf, kom till Hangloose, en massa fulla människor som för en massa ljud för sig och massor av folk i kö. Ähmen vafan, kände vi då. Det var inte värt det. Jag och Tessan gav bort våra biljetter till några i kön och sen drog vi tre till McDonald's för att fördriva tiden tills bussarna gick hem. Och snacka om det var skönt o komma hem tidigt, det tyckte mamma med som hämtade mig vid bussen, hehe.

Och nu sitter jag här, klockan åtta på en lördagmorgon och bloggar. Är det inte underbart?
Och nu kanske ni undrar vad jag gör uppe nu?! Jo, det är såhär va, min pappa fyller år idag så jag och mamma gick upp tidigt för att gratta honom, och nu har iaf mamma gått o lagt sig igen, jag vet inte vad pappa gör. Men jag tänkte att jag skulle sätta mig o blogga nu så jag inte skulle göra det sen när det var fika o sånt, för jag kände att jag ville skriva av mig lite :)

Igår träffade jag också Carro, en kompis jag inte träffat på skiiiitlänge! Och det var så trevligt! Har saknat henne så mycket! Men så tog vi en två timmars fika igår, som kändes som ungefär en kvarts fika eftersom vi pratade konstant i dessa två timmar. Hehe, likt oss två ;) Åh, det kändes bara så bra att träffa henne igen, och nu ska jag inte låta det gå så långt mellan varven.

Så idag då.. Skulle egentligen ha jobbat 13-17 men Calle på jobbet var så snäll och fixade bort den tiden åt mig så jag kunde vara hemma och fira pappa :)
Det blir lite fika o sånt med släktingar som kommer på besök. Senare kommer väl förhoppningsvis Oskar också :) Men han har fotbollsträning ute, UTE idag när vi ska fika. Jag läste på termometern imorse att det nästan var 15 minusgrader ute! Jag höll på att förfrysa kinderna när jag gick o hämtade tidingen och gav kaninen mat. Ujuj. Och han ska spela fotboll i den kylan, stackarn! Men det kanske blir varmare framåt dagen :)

Åh, jag har lite svårt att bestämma mig.. Om jag ska gå och lägga mig nu eller om jag ska vara vaken eftersom jag ändå har gått upp nu liksom.. Fast jag sitter iofs i sängen i myskläder, så jag känner mig ganska sugen på att sova.. Är ju en smula trött eftersom jag inte sovit så många timmar inatt. Äh, det blir nog ett par timmars sömn, så kan jag gå upp relativt tidigt sen o göra nå bra av dagen! Typ låta bli o kolla i spegeln.. Känner mig inte så snygg idag .. :p har iofs ganska coolt hår, Tessan lockade det på mig igår :) Tihi.

Nej, nu ska jag nog knarka kudde några timmar.
Vi ses, tjao.

Sover över hos en vän som det heter

Så jaha, nu har man skaffat sig en blogg också. Har hållt mig till att skriva på Helgon.net och Lunarstorm, kändes som om jag behövde komma därifrån nu. Jag vet inte om det är så mycket bättre att skriva av sig här.. Men det är bättre än ingenting.
Är på ett ganska kasst humör, mår lite konstigt. Är så trött på att mina föräldrar hela tiden ska hålla på o bråka o skrika på varandra, som om jag inte vore i närheten. Men det är jag faktiskt!

Jag kände att det här kommer att bli en sån dålig, konstig blogg. Jag kommer bara hålla på o klaga hit och dit, det orkar jag inte. Ska skriva gladare blogg-inlägg oftare än de andra, konstiga, iaf.

En rolig nyhet jag kan berätta är iaf att jag ska på In Flames 28 mars här i Gävle =D det är helt sjuukt underbart! Mina medgående människor är Oskar (pojkvän), Viktor (Oskars lillebror) och Åsa (världens bästa vän). Det kommer att bli helt sjukt bra! =D jag kommer att va så hes så jag inte vet vad jag ska ta mig till, men det gör inget =D

Nu ska jag nog dra mig härifrån och kolla på lite tv. Antar att jag skriver här ibland.

Första inlägget

Det första inlägget verkar inte vilja försvinna.. Jag får väl skriva nåt då.

Eh, hej.


RSS 2.0