VATTENKRIG!

Denna dag har varit braaa lyckad alltså! (gårdagen enligt klockan)
Träffade på Tessan vid kvart över ni imorse o så vandrade vi till hennes brorsa för att fixa det sista inför piratutklädningen på vattenkriget. sen bar det av mot boulongern där man träffade på resten av klassen som satt och förfestade.
några av alla personer som var där hade redan börjat blöta ner varandra.. var bra rädd där ett tag, man ville ju va torr tills man skulle knäppa kort. och det gick ju som det gick, kriget var i full gång och jag och micaela sprang iväg och hämtade vatten, näh då har klassen knäppt kort medan vi va borta, så då fick vi inte vara med. great. men men.
sen bar det in till stan och STORTORGET, där allt hände. man blev attackerad av varenda människa med vattenvapen, hink eller pistol. så jävla kul var det, lätt roligast under studenten asså! ^ ^
MEN så händer det något mindre roligt, Tessans kompis häller en hink vatten över mig och Tessan så vi blir helt dyngsura, ja då kommer det fram en gubbe o smäller till mig o Tessan i skallen med sin jävla påse!! vafan har han för fel i huvudet? han fick lite stänk på sig och går fram o slår oss för att han trodde det var vi. står och skäller ut mig och hotar med att polisanmäla mig, men guess what, jag ska polisanmäla honom imorrn! jag fick ett sår i örat så jag började blöda och nu har jag fått huvudvärk, idiot! inte för att jag tror att polisen kan göra något, men jag gör nåt åt det iaf, och det räcker för mig.

senare på kvällen var det fest i boulongern med klassen och resten av stans alla studenter ungefär. myycket trevlig stämning måste jag säga! sommarvärme, vänner och gitarr och sånger! mycket bra! det är så det ska vara. och allt görs om igen imorrn! då är det först förfest i boulongern för att sedan dra ut på barrundan på kvällen! tjohoo vilken kväll det kommer att vara! :D LÄNGTAR!


SEN ÄR DET JU NÄSTAN STUDENTEN!... ! :D :D :D


ähmen nu ska jag sova! g'natt!


RSS 2.0