Snart gäller det! :)

Håller på för fullt att packa ihop vardagsrummet. Har kommit en bit på väg, men det är såååååå mycket mer saker att packa ner än vad man tror. Ser för tillfället ut som ett bombnedslag här hemma, saker överallt, kartonger, tidningspapper, skräp, saker som ska packas ner.. you name it! Men nu är det inte långt kvar!! :D På fredag får vi lägenheten! :D Då blir det till att flytta över lite grejer på eftermiddagen/kvällen, sen kör vi förhoppningsvis resten under lördag och söndag. Vore bra om vi fick måndag, tisdag och onsdag till att bara städa och fixa de sista små detaljerna. :) hihihi, det är nära nu, pirr i kroppen! ^^

Tomt men ändå fullt av saker! Galet med saker!
Man kan knappt tro att jag städar - ser mest ut som att jag stökar ner :p

Igår efter jobbet var vi ut till mamma och pappa, käkade lite mat, fick lite flyttkartonger, kollade igenom bilen och försökte förstå varför den beter sig som den gör.. Men kära subban funkar alltid när någon annan ska kolla på den, knäppt! Lika när vi besiktiga den förra året, då funkade inte blinkersen upptäckte vi alldeles för nära inpå.. Men sen när besiktningsgubben kollade alla lampor osv, då funkade den! :) Lika vart det med fläkten inne i bilen, den slutade funka en dag, dagen efter var det SVINVARMT ute - då funkade den helt plötsligt :) Knäppis-bilen!

Sötkatten! Randi :) Saknar lille kissen hemma hos mamma och pappa.. henne blir man glad av att träffa :)

Efter att vi varit hos mamma och pappa åkte jag, Oskar och brorsan hem till honom (brorsan) och kollade på min nyinskaffade film: New Moon! :D Min söta älskling hade stannat på Media Markt på vägen in o köpt den till mig, värsta boxen också - lite nördigt ;D haha. Men det var mest extramaterial i den :) Fast man fick med lite onödiga saker, så som; penna, armband, poster med nedräkning till tredje filmen och vykort från filmen. Sen hade han fått en stor filmaffisch från Media Markt också, haha, den ska jag ha på väggen inramad i nya lägenheten! ;) hihi, skoja! ;D Jag blev iaf glad av att äntligen få filmen :)

New Moon! Haha, spegel o grejer ;D

Nej nu ska jag fortsätta packa saker! :) Hoppas alla har en bra dag nu i solen :)

Tjing!

Att jag aldrig lär mig...

Det har hänt förut, och jag borde veta att det händer igen.. Jag tänkte vara duktig o diska ur metallburkar som det varit fiskbullar så de inte skulle stå o lukta.. MEN, som alltid när jag diskar metallburkar, så skär jag mig! Samma sak hände denna gång, ett rejält (okej, kanske inte så rejält, men det BLÖDER) jack i långfingret.. Efter omplåstring ser det ur som att jag har gips på fingret :p

Snyggt va?

Ska försöka lära mig nu att ta det lugnt när jag diskar metallburkar. Eller så kanske jag borde strunta helt i att diska dem.. :p

Nu ska jag handikappat försöka flyttpacka lite o sen är det väl dags att börja baka pizza! :) mumsmums!

Tjing.

It's a good day!

Idag är en bra dag! Trots vädret. Har ganska nyligen kommit hem från en sväng på Köpis med Frida, underbara Frida!! Det går alldeles för långt mellan gångerna. Det är ju hon som förstår min humor bäst och dessutom tycker den är rolig! ;D Henne borde jag verkligen umgås mycket mer med, men av nån anledning blir det inte av? Måste bli lite ändring på det! :)

Ska snart sätta igång med lite pyssel är hemma, diska lite, gå ut med sopor och fortsätta flyttpacka - börjar ju dra ihop sig nu! :) Nästa fredag får vi den nya lägenheten! Det är ju hur snart som helst, tror inte jag har insett det. Men det är nog dags att ta tag i flyttpackningen på allvar :p

Undrar för övrigt var Oskar är.. han borde vara hemma vid det här laget.. men han dyker väl upp snart! :)

Ikväll blir det mys med Gävle-gänget. Vi ska käka ihop, hämtmat egentligen, men jag har inte råd, så då bakar vi egen pizza och tar med oss :) Hihi. Ska bli mys o träffa allihopa, var längesen vi var samlade nu!

Nu kom Oskar hem, så nu ska jag lämna detta och göra något vettigt! :)

Peace.

Härligt väder!

Ledig idag, och solen skiner! Härligt härligt :) Har börjat med flyttpackningen nu, men det är så svårt att veta vad man ska packa ner och vad man behöver.. Eller alltså, man vill ju inte bo i flyttkartonger.. Ska försöka packa lite mer idag så det känns som att jag har gjort nån nytta :)

Efter lite lunch blir det nog en promenad i solen. :) Sitter med balkongdörren öppen nu, längesen man kunde göra det, sååå härligt! :)





Mat nu! Tjing!

Sthlm

I helgen har jag varit i Sthlm, väldigt trevligt! Bodde på Clarion Hotel mitt i stan o va på Peter Carlsson och Blå Grodorna på Scala teatern. Vädret var fint (med lite inslag av snö, men det var väldigt kort), god mat och nöjt shoppande!

Köpte en skinnjacka på BikBo - VÄLDIGT nöjd! Köpte lite hårsnoddar där och fick ett smycke på köpet! Grejt! Sen vart det ett par fina örhängen, en toa-skylt och 6 bordstabletter. :)

Utsikt från hotellrummet :)







Nu ska jag försöka slappna av och bli av med min värdelösa huvudvärk :(

Tjing!

Bilder!

Måndag och ny vecka.. och SOL idag igen, jag blir så glad! :) Va ute på en promenad i solen i lördags, mycket trevligt. :)

 

En HEL helgs plugg är över, skönt. Jag och Lina har varit tappra och inte gett upp, fast det var det vi gärna ville sådär 01:30 på en söndagkväll. Min lördag vart rekord, va uppe till typ 03:15 eller nåt sånt, men vad gör man inte för skolan? ;p


Såhär har min helg sett ut, dator, massa böcker och godis :)

Haha, har förresten tagit tag i skottningen på balkongen. Det var ju inte det lättaste jag har varit med om, satt i fönstret och skottade. Obekvämt, konstiga och tunga rörelser.. men nu är det iaf lite mindre snö! Fast det känns lite drygt att vi inte har något tak på balkongen, för nu ramlar det ner en massa snö från hustaket.. där får man för att man är duktig! Såhär såg det ut när jag skottade:

 
Där satt jag i fönstret.. måste sett roligt ut för dem som åkte förbi på vägen ^^

Det blir mycket bilder idag, men det gillar vi, blir lite roligare då ^^ Tänkte jag skulle visa en bild på vårt DISKBERG vi hade innan helgen, som vi fick ta tag i.. Herregud, måste verkligen bli bättre på det där med att diska! Tog ett tag att få bort det ska ni veta, men nu är det borta! (har ju dock tillkommit ny disk sen dess...)


Varje gång säger vi: aldrig mer. MEN lik förbannat blir det så igen..

Ne nu ska jag äta nåt, sen plocka lite, kanske plugga lite för att sedan gå och FÅ EN TIMMES ANSIKTSBEHANDLING! :D jisses. Fick presentkort när jag fyllde år, så nu tänkte jag utnyttja det. Kommer bli så naaajs :) Inte för att jag vet vad det innebär... men förhoppningsvis är det nåt bra ;p

Hörs då, heeeej.


Snö och idrottsprestationer!

Ojojoj efter dagens lektion är jag supertaggad att köra slut på min kropp - tills jag inte kan gå - för att sedan låta den byggas upp och på så sätt förbättra min prestationsnivå. Har haft en lektion i idrotts- och motionsskador, mycket intressant! Blir en till på onsdag och då ska vi också lära oss hur man tejpar .. looking forward to it, allt praktiskt välkomnas med öppna armar! :)

Om ni undrar om kakorna blev goda så har jag faktiskt smakat några och de blev faktiskt riktigt goda :)

Ska nu planera nåt att laga till matlådor imorrn, kanske ta mig nåt lätt att äta, nån macka eller så. Är lite småhungrig nämligen :) Sen bär det in mot Gävle för fika! :)

För övrigt: DET KAN SLUTA SNÖA NU!!!!!!!!!!!!!!
Och grannen kan börja skotta lite tidigare än 17 på eftermiddagen, lite svårt att ta sig fram i 100 meter snö.
Jag menar inte att snön behöver försvinna: POFF, utan det räcker med att det slutar snöa så det inte kommer MER. Sen kan det andra smälta bort i sin takt. INGEN MER SNÖ alltså.

Nej nu måste jag slita mig härifrån, tjing!

Kolakakor!

Nu är det ny vecka igen! Tiden går så snabbt!

Idag är det skola, lektion om idrottsskador, kan nog bli intresant! :) Efter det är det bara att åka hem, fixa o packa lite innan vi ska in till Gävle igen och fika med härliga gänget! :) Åh, ska bli så trevligt o träffa alla igen :) Och till ikväll har jag bakat lite nu på förmiddagen, luktar mumsigt ^^ Blev väl kanske inte så snygga som de skulle bli, men jag är ingen expert, o så var det ju första gången jag gjorde det.. Så vad va det jag gjorde då? Jo jag bakade kolakakor, yum yum! :)

Här är en bild på de "fina" kakorna:

Alldeles nybakade!
Haha, det bara flöt ut på plåten, men det blir nog gott, trots att det inte är de snyggaste kakorna ;D

Ses ikväll kära vänner! :) <3

RSS 2.0