Alla får vi ha dåliga dagar!

Vad hände? Hah, jag kan inte ha en seriös blogg om "allvarliga" saker, det går inte utan att jag tycker att jag är patetisk, men det är skönt att få ur sig saker, och jag gillar att skriva, så varför inte på en blogg? Det är väl det en blogg ska vara till för? Sen att man kan få lite kommentarer på det är väl kanske positivt, men egentligen bryr jag mig inte om det heller, för jag vill bara skriva av mig.
Jag pratar ju inte med någon nu för tiden? Eller gör jag det? Jag känner mig iaf otroligt tom och meningslös. Jag får såna dagar, det får vi alla, men det känns lite extra jobbigt just nu. Jag vet inte vad det är riktigt. Shit, detta inlägg börjar också spåra.. Varför kan jag inte skriva saker som alla andra skriver om? Vad de gör om dagarna, att det ska hitta på det, o det o det. Gosh. Fast.. Jag kom på, det brukar jag ju göra, jag borde kunna få bli lite djup o konstig och självisk ibland. Lite extra självisk. För vad är inte mer själviskt än att ha en blogg där man skriver om sig själv och sitt liv, egentligen?
Haha, va trött jag blir på mig själv, jag blir djup. Ojoj. Ne nu ska jag lägga ner det här, gå och dricka vatten, med SALT, borsta lite tänder, tvätta bort sminket och sen kolla på lite tv, för att sedan förpassa mig till sängen! Skönt! Skulle dock vilja sova med Oskar, känns som om det var längesen, fast det inte var det. Men jag vill göra det oftare, inte bara en natt i veckan. Jaja, det kommer jag att få göra i framtiden, det vill jag lova :)

Neh, men hej på er då.

Gonatt!

PENGAR!

Jaha, nu är massagekursen över och det känns faktiskt väldigt tråkigt! Jag hade jätteroligt där och det var trevligt att träffa nya människor :) Var iofs en hel del jag kände/kände igen men det är alltid trevligt att prata med någon mer än vanligt. Jag har lärt mig jättemycket under dessa fyra dagar och jag klarade det praktiska provet igår, känns skönt. :) Nu är det bara åtta veckor kvar av hemtenta och tio helkroppsmassager kvar innan jag kan bli diplomerad massör, men dit är det inte långt! :) Får förhoppningsvis hem min bänk om några veckor också, då kan det börja på allvar. Längtar! Vill så gärna starta en verksamhet också så jag kan göra det här lagligt och inte jobba svart. Tänkte att det skulle vara värt att starta ett eget företag och tjäna lite kosingar på det, för det blir ju ett tredje jobb för mig. Nice. =)
hihi, spännande! :D ÅÅÅH, längtar!

Naeh, back to reality nu då. Sitter här med lite stel nacke. (ganska ironiskt eftersom jag har blivit masserad i fyra dar i rad... :p) Jaja, hoppas det går över snart så jag slipper känna smärta!

Hinner inte skriva så mycket mer för tillfället, ska springa iväg o kolla på Grey's Anatomy! Kanske uppdaterar lite senare! :)

Puss så länge!

Jag tror jag dör! :(

Okej, inte riktigt dör, men näst intill. Jag har haft det jättebra i helgen på massagekursen och jag har lärt mig massor! :D Två dagar är det kvar och det ska bli jätteroligt! Kommer hem idag trött och glad, allt är som vanligt och jag går in på toa för att borsta tänder o tvätta bort smink och sånt. Det kittlar till i halsen och jag börjar hosta, vid en hostning knäpper det till i bröstkorgen och jag får fruuuuktansvärt ont!! :( Har fortfarande jätteont och jag misstänker att det är min inflammation som dykt upp igen :( åååh. Jag kan ju inte bli masserad om jag har såhär ont, och jag kan ju heller inte ta i när jag ska massera! Åh åh åh! Så himla tråkigt!!! Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att jag bara sträckte till o att nåt hoppade fel så jag kan rätta till det igen. Men jag måste vänta med det tills värktabletterna har börjat att verka, annars kommer jag inte klara av det, då svimmar jag nog av smärta. Så fruktansvärt tråkigt det här! Jag som trodde jag hade blivit av med den där jäkla smärtan.. :(

Aja, inte så mycket att göra åt mer än att käka tabletter o ta det jävligt lugnt. Ska snacka med läraren imorrn om hur det kommer funka.. Vore lite kasst o ha slängt ut några tusen på att bli diplomerad massör o så kan jag inte slutföra kursen.. Och jag vill ju verkligen det här!

Nej, nu ska jag läsa lite, sen blir det till att ta en till ipren o sen försöka sova!

Gonatt!

Det korta, långa inlägget.

Gårdagen spenderades först på gymmet med Emma och Carro, där Carro var den som tog i mest tror jag ^^ Emma var trött i kroppen och jag orkade inte så mycket, var nog också väldigt trött i kroppen. Det känner jag om inte annat idag!
Efter gymmet åkte jag hem till Emma och åt upp min otroligt goda sallad gjord av fullkornsmakaroner, tonfisks, morötter, tomat och ost. Sen bar det av mot Årsunda och älsklingen. Tog bussen från Gävle till Sandviken, bytte där till en buss till Årsunda. Väl framme i Årsunda tänkte jag att jag skulle gå till deras blomsterhandel och handla en blomma till Oskar, men så hade butiken stängt från och med Fars dag till obestämd tid för att de skulle byta ägare eller nåt.. :S sååå tråkigt! Hade jag vetat detta hade jag ju köpt nåt i Gävle innan jag åkte :(

Klockan var ungefär halv två när jag kom till Årsunda, alltså en halvtimme tills Oskar slutade jobba. Jag begav mig på en promenad hem till honom på ungefär 2 km, där en låst dörr och en katt som ville in väntade. Han hade glömt att lägga ut en nyckel till mig så jag fick glatt vänta utanför dörren tills han kom hem. Jag hade ju iaf sällskap av katten :) Och deras hund upptäckte mig efter ett tag och började skälla, men så fort jag började prata vart hon tyst :) Hihih.
 När Oskar kom hem gick vi ut med hunden, sen duschade vi o sen började vi fixa med hans rum. Han har köpt ny tv-bänk och vi tänkte att vi skulle sätta ihop den och sätta den på plats. Sagt och gjort, mycket ommublering och kastande av saker stod det där, riktigt snyggt vart det! Nu är det bara tv:n som saknas! Men den är beställd :) Det här tog längre tid än vad vi trodde, och vi skulle ju in till Gävle och äta på restaurang, men så blev inte fallet, vi åkte till pizzerian i Årsunda och köpte pizza och satt där och åt :) Inte riktigt som vi hade tänkt oss men det var mysigt iaf, vi fick ett ljus tänt också! :) Mysmys! Huvudsaken är ju faktiskt att vi får vara med varandra, och det fick vi ju, så kvällen var perfekt! :) <3 PUSS på min älskling! Två underbara år med dig! De två bästa åren i mitt liv, tack! :) Många år har vi framför oss också, det vill jag lova dig. :)

För mig var det bara att ta bussen till Gävle efter pizzan och i Gävle hade jag bilen som väntade, skönt. :)

Idag har jag varit på föreläsning 8.30-12.00, tänkte gymma efter lunchen men det blev inte så för Tessan som jag skulle gymma med hade fått hoppa in och jobba, och lika bra var väl egentligen det för min kropp, tror den lär vila lite :) Lunchen åts på Nian med Emma och Carro! Mysigt värre. Jag åt tacotallrik, jättegott! Emma åt tacopaj som också var god, och Carro åt en vegetarisk lasagne som enligt henne inte var så god tyvärr =/ Efter lunchen tog jag bilen, åkte till Strömsbro och hämtade ut lite böcker, sen åkte jag hem! Skönt att vara hemma tidigt. Hemma gjorde jag lite småplock, sen har jag suttit här. :)

Skulle egentligen ha varit på Kåren ikväll men jag kände att jag inte orkade, det är så mycket som står på schemat de närmaste dagarna eller ja, närmaste veckan.

Torsdag: Jobb 16-20
Fredag: Föreläsning 8.30-12.00 , sen Sthlm!
Lördag: Massagekurs 9.00-16.00, Träning?
Söndag: Massagekurs 9.00-16.00
Måndag: Träffa gruppen 10.00, Föreläsning 12.45-16.00, Massagekurs 17.00-21.30
Tisdag: Träffa gruppen 10.00, Massagekurs 17.00-21.30
Onsdag: Föreläsning 8.15-12.00
Torsdag: Föreläsning 9.15-12.00, Träning
Fredag: Jobb 16.30-01.45
LÖRDAG: LEDIG!! - viktigt viktigt!!

Näeh, jag bestämde mig för att skriva ett kort inlägg idag, men så gick det med de! Ber om ursäkt för det. Ska inte vara så ingående i allt jag skriver ^^ hehe.

Ha en bra kväll och hoppas mina tjejer får roligt på Kåren fast jag inte är med! ;) hihi.

Puss på er alla!

Två år!

Idag har jag och Oskar varit tillsammans i två hela år! :) <3 hihih!
Ska ut och äta middag ikväll o mysa lite :)
Jag älskar honom så himla mycket! <3



Hade gött hej!


Vältränad

Såhär vältränad var jag förr, kan ni tänka er! Ska bli så igen, minst!! :D TAGGAD nu ja ^^ haha.
Sov gott allihop!




haha!

Kom på nåt jag ville lägga till ^^
Fick en länk av Henke som jag vart så lycklig av, satt här med tårar i ögonen, tyck att jag är mesig, men tårar av lycka. Faktiskt.
Åh, ni ska självklart få ta del av den! Titta på den och ta in allt, åh, underbart!
Gratis kramar till alla! MERA MERA.
http://www.youtube.com/watch?v=PpzkHhgcZG4&feature=rec-HM-fresh

KRAM!

Trött

Haha åh, idag var jag så trött så jag somnade på föreläsningen (!!) Det var inte alls meningen och jag ville det inte för 5 öre, för det var en jätteintressant föreläsning! Åh, jag och min sömn, det går inge bra med den.

Iaf, nu har det ju gått några dagar utan att jag har skrivit! Illa illa, jag förstår att ni har saknat mitt skrivande! ;) haha, inte då.
Jobbet i fredags gick bra, det var väldigt mycket folk men alla var trevliga och glada och det gick så bra! Så himla kul att stå lite i service för en gångs skull och träffa lite människor! Haha, det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde den kvällen, och det var längesen jag fick några att skratta så mycket som den kvällen, det var en rooolig stängning! :D

Lördagen var jag sjukt trött eftersom jag skulle upp relativt tidigt och åka till valbo, träffade Oskar där ute och vi gick en sväng på IKEA och sen inne på Coop, där jag för övrigt träffade min gamla lärare från låg/mellanstadiet!! Åh va kul det var :D Måste hälsa på där nån dag alltså, alldeles för längesen nu.. Det blev en himla massa åkandes och springandes fram och tillbaka där i Valbo och Oskar köpte sig ett tv-bord till sitt rum! Mkt fin och väldigt prisvärt!
Åkte sen hem till mig på Eskön och fixade oss och kastade i oss lite mat, slog även in presenter! Fint fint! Därefter åkte vi in till Gävle o lämnade lite grejer hos brorsan som sen skjutsade ner oss till Tessan! Tack! Vi var ungefär en timme försenade.. :( dåligt av oss! Men dom var inte så sura ^^
Vart en hejdundrans fest med massa drickande och spillande på min strumpa och Tessans matta, men en mycket trevlig fest må jag säga! :D Och fint bodde du också Tessan! :) Var väldigt roligt att verkligen hitta på något med dig, och vilka minnen vi fick tillbaka när vi snackade tidigt gymnasie ;) haha!
Kvällen slutade på ett väldigt tomt Solo med ett varsitt glas vatten för mig och Oskar, sen gick vi till Södergrillen och köpte kebab och strips och delade på. Efter det gick vi hem till bror och somnade på soffan, nice! Snällt att vi fick sova där!
Söndagen var det dags att kliva upp relativt tidigt igen, iaf före lunch! Trött som jag var.. usch. Sen bar det av ut mot Eskön för att fira fars dag. Stannade på Willys o köpte lite blommor och triss-lotter. Det uppskattades. Var hemma på Eskön hela kvällen, även Oskar och brorsan, trevligt! Blev lite fika och väldigt god mat! Sen åkte Oskar hem :(

Idag fick jag gå upp tidigt, FAKTISKT. klockan var ändå 6. Skulle skjutsa mamma till tåget, hon skulle åka till Uppsala, för att sen åka till Arlanda för att flyga till Göteborg! Hon blir borta i tre dagar. Ojojoj.. hur ska det här gå?! Hon har tvättat det mesta innan hon åkte iaf, haha, jag är så handlingsförlamad när det gäller hushållet.

Gick i skolan 8.30-12 och efter det åt vi lunch på skolan, sen bar det av hem till Emma och kolla på den nya hallen! Shit va fint det var!! Emma hämtade träningskläder och vi begav oss ner på träning! Gymade idag, och det var riktigt skönt, pressade som fan och fick nog mina muskler att växa lite lite till ;) Hehe, ska gyma imorrn igen, och troligtvis på onsdag, och jag vet att man ska vila, men ni förstår, jag tränar olika delar varje gång. hihi. Sen blir det lite uppehåll tills på söndag då det blir träning igen.! Fan va skönt det är! :D

Handlade lite på vägen hem och sen när jag kom hem lagade jag faktiskt mat!! OJOJ. Jätteavancerat också, stekt falukorv med makaroner. Shit pommes frites.! Har inte gjort så mycket sen dess.. Mest suttit här och läst bloggar. Och nu inser jag att det här inlägget blev jättelångt och att det är ganska jobbigt att läsa såna, därför måste jag börja blogga oftare o inte spara allt till en dag.. 

Näeh, nu får det vara nog. Skriver ett nytt inlägg om jag kommer på nåt mer att skriva!

Hade gött hej! 


Nya krafter!

Har nyligen kommit tillbaka från promenaden med mamma, blev väl ungefär en timme, lite mindre kanske :) Det är kyligt ute, men luften är riktigt skön att andas! :) När jag kom hem gick jag upp på rummet och körde styrketräning, inte mycket alls, körde lite rygglyft och armhävningar. :) Imorrn blir det vila från styrkan och bara en massa promenad, både i köpcentrum och förhoppningsvis i nåt grönområde!

Snart ska jag äta lunch, fixa lite matlådor, packa jobbgrejer och bege mig till jobbet! Härligt härligt!

Sen blir det till att åka in vid elvatiden till stan för att sedan ta tjugo över elva bussen ut till Valbo och handla en massa med älsklingen! :) Åh sakna!


Nej nu ska jag fräscha till mig lite! :)


Hejs!


Bulle och mjölk?

Haha åh, jag hade precis ätit upp en mumsig kanelbulle o tänkte att; vad skulle inte passa bättre än ett glas mjölk till?! Så jag tar ner ett glas, öppnar kylen, tar ut mjölken och häller upp. Men jäävlar va tjock den har blivit tänkte jag, den måste ha gått ut! Kollar på förpackningen o ser att jag har tagit filmjölk! :D haha! Så kan det gå när man inte är tillräckligt uppmärksam!
Jaja, bullen var god iaf! :)
Ska snart bege mig ut på en promenad med mamma, sen blir det lite lunch, sen lite styrketräning, sen är det väl dags att åka till jobbet kanske.
Ska för övrigt vara med på en fotoutställning nästa helg i Sthlm, alltså vara med på en bild ^^ höhö. Spännande! Blir antagligen så att jag åker ner o träffar Åsa (fotografen för övrigt) o kollar på hennes utställning och sen tar jag med mig henne hem till Gävle! :) hihih!

Näeh, hej på er!

Tränad!

Sådärja! Nu har jag styrketränat här hemma lite! Mycket skönt och mycket motiverande! Det är ju så jäkla kul att träna, jag tycker ju det. Så tråkigt när jag tappar allt och inte orkar komma igång, men när jag väl gör det, då jäävlar blir det till att bygga alltså. Jag vill lätt tillbaka till den form jag var förut, tränade flera gånger i veckan och hade bra mycket muskler, som även syndes. Folk såg att jag var vältränad, det gör de inte längre. Men det ska det bli ändring på så ni vet! :D Och att ha tränat både igår och idag är ju en bit på väg iaf! :)
Tänkte att jag skulle träna lite imorrn innan jag ska jobba också, de delar jag inte tränade idag :)
Idag körde jag axlar, triceps, biceps, knäböj och situps, både raka och sneda :) trött i magen nu kan jag säga! ^^
Sen blir det ett arbetspass mellan 16:15-01:45 ! Känns faktiskt riktigt bra, stänger med bra människor plus att jag saknar att jobba så det är roligt att komma tillbaka för lite längre tider än att bara komma in och säga hej i stort sett o sen dra.. Tänkte jag skulle försöka öka mina dagar som jag ska jobba, få se om jag klarar av det. Skönt vore det att få in lite extra pengar som jag kan spara till framtiden. :)

ÅH vilken energi man får av att träna! Man blir glad och det spritter i hela kroppen! Ser att klockan börjar bli ganska mycket nu, så det är väl dags att gå ner och borsta tänderna och sen sova! :) ska bli sköönt :)

I helgen är det inflyttningsfest hos Tessan, ska bli riktigt kul! :D

Ska passa på att gratulera Karro och Marcus till deras son Liam! Grattis grattis!! :D

Nej men nu blir det till att borsta tänderna! Gonatt!

Långtråkigt!

Här sitter jag helt ensam i mörkret och har tråkigt! Har börjat att läsa lite litteratur som vi ska ha i kursen om kost och näringslära. Jätteintressant må jag säga!
Jag är jätteaktiv med att läsa andras bloggar, flera stycken, själv skriver jag nästan aldrig. Jämt när jag läser alla andras får jag lust att skriva men glömmer bort att jag har en egen blogg och att jag faktiskt kan sätta mig o skriva om jag vill.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om dock.. :p
Det var tänkt att jag och Oskar skulle åka till Sandviken o kolla på en lägenhet som han har fått erbjudande om, men han som bor där nu hade stängt av mobilen så Oskar fick inte tag i honom. =/ Vi funderar på att åka dit någon dag iaf o bara kolla på området och så. :)
I övrigt händer inte så mycket, tränade igår för första gången på en och en halv vecka och jag känner redan att jag vill komma igång som en tok och bara bygga muskler o bli fit! haha ^^ Tänkte jag skulle ta o köra lite styrka här hemma bara, man tager vad man haver så att säga ^^
Åh, alla bara pratar om flytt o gör om hemma o en massa, jag blir så sugen på att flytta jag med! Men jag tjänar ju mest på att bo hemma faktiskt, tänkte jag skulle göra det ett tag till o tjäna ihop lite mer pengar så man har något att leva på sen. ^^ Sen ska ju faktiskt jag och Oskar utomlands i sommar också, kan va bra o ha lite pengar till det också.. ^^

Nej, nu blir det till att läsa lite mer, sen lite styrketräning, och så blir det förhoppningsvis mat snart. Hoppas mamma och pappa kommer hem snart så jag får lite sällskap!

Ska försöka skriva lite oftare här!
Hejs!

RSS 2.0