Ny kurs, nya tag!

Jahapp! Idag var det första dagen på programmets andra kurs. Känns skönt att ha en kurs avklarad, men känns jobbigt att börja på en ny på något vis. Är ju helt annorlunda på högskolan. De lärare vi hade i förra kursen kommer vi kanske aldrig ha igen, det är ju lite konstigt, är ju inte riktigt van att ha det på det sättet, men man vänjer sig nog :)
Den kurs vi precis har börjat med verkar vara väldigt intressant, men jag har hört att tentan är den svåraste på hela programmet som sträcker sig över tre år.. :S  Det känns ju inte så jäkla kul måste jag säga.. Men det är väl bara att plugga på som bara den och verkligen ta in vad folk säger.. Lära mig dricka kaffe kanske så jag orkar hålla mig vaken? :p Ne men det blir nog bra :) Ska läsa om folkhälsa nu iaf, och det är ju intressant :)

Övningskörde in till stan idag, kändes bra. Förhoppningsvis kör jag in imorrn också. Jag måste sluta vara så trött på mornarna så jag inte kan köra, för det är en vanlig bortförklaring till varför jag inte kör på mornarna. Men jag ska sluta klaga på min trötthet och bli piggare och sätta mig bakom den där jäkla ratten så jag får mitt körkort nån gång! Och det är ju faktiskt roligt att köra bil när man väl är igång :) Jag är bara fruktansvärt långsam.. Men jag har ju ett mål nu iaf, att ha det innan sommaren, så jag kan köra ner till Göteborg i sommar :) Tjoho!

Har inte tränat på jättelänge, flera veckor, det känns inte särskilt bra.. Måste komma igång med det också, men det blir svårt för mig när det är mycket i skolan och när jag inte bor i stan.. Men ett pass den här veckan ska jag försöka hinna med. Kanske på torsdag.. Fast då går jag inte i skolan, får väl bli på fredag då kanske. För imorrn jobbar jag, så då hinner jag inte..
Fan, den här månaden ser inte så ljus ut när det gäller att få helger över till plugg. Nu till helgen jobbar jag på donken hela lördagen, nästa helg jobbar jag hela helgen på travet och helgen efter det jobbar jag på donken igen hela helgen.. Lite smådrygt, men jag hoppas att jag slipper jobba helgen efter det också.. Ska nästan säga till då tror jag, för nån tid över till skolarbete måste jag ju få. Bra att tjäna pengar, men inte bra att ta ut sig själv för något sådant.

Va hem till Oskar några timmar idag också :) Stackarn är ju sjuuk :( Tog bussen först till sandviken, sen bytte jag buss där till årsunda, och där trodde jag att jag skulle bli hämtad, men tydligen hade hans föräldrar tagit hans bil så han hade ingen, så jag fick gå två kilometer i regn.. =/ det var inte så mysigt, men vad gör man inte för att få träffa sin älskling :) Det var en mysig dag iaf, kollade på tv o slappade allmänt. :)

Nej nu ska jag nog kolla runt lite på nätet o försöka komma in på hotmail som verkar vara omöjligt, och sen sova :) Vore skönt att komma i säng tidigt :)

Peace.

Alla hjärtans dag!

Dagen blev väl inte som man skulle kunna tro att den skulle bli. (med tanke på att det är alla hjärtans dag) Dagen började med skola och redovisning om Maria Montessori och hennes pedagogik, följt av lunch. Efter lunchen var jag och Emma väldigt duktiga och kom igång med vårat projektarbete, känns bra :) Vi satt väl till framåt halv tre, då det bar av inåt stan, eller ja, upp på söder begav vi oss då Emma skulle hem och jag skulle möta Micke där. Honom mötte jag och vi gick ner på stan. VI satt och på café mingel och bar och käkade världens godaste chokladtårta! :D mumsigt värre!
Där snackade vi om allt mellan himmel och jord. Det var trevligt att träffa honom igen, sist var i början av januari och då var jag inte i ett allt för nyktert tillstånd.. :p Men nu fick jag träffa honom iaf och vi hade en givande och rolig stund. Höll på att somna båda två då vi satt i en sjukt mjuk soffa med en massa kuddar i, den inbjöd ju inte till nåt annat än sömn egentligen, så inte konstigt att man dåsade till ibland :p
En skum man som liknade en baron gled omkring där inne också, det såg ut som han ägde stället och gick och beundrade sina ägor, men så var inte fallet. (inte i verkligheten iaf, kanske i hans huvud) Han gav dessutom ifrån sig ett smackande ljud och gick och tog kaffe som om det var hans. Jag förstår inte?! .. Men det kanske jag inte behöver göra heller, han var iaf lite obehaglig! ^^
Efter fikat kom mamma och plockade upp mig och jag övningskörde först till Willy's och sen hem därifrån, det gick bra :) Känns som om jag borde komma igång med körandet igen eftersom jag bara har uppkörningen kvar..

Känns dock inte så bra att jag inte har träffat Oskar idag.. Men så går det när jag går i skolan hela dagen och han börjar jobba två på dan och slutar elva. Jag ska iaf träffa honom imorrn då vi båda är lediga! :D Då ska vi gå och gymma och bli starka, haha ^^ På kvällen ska jag ut på krogen med Emma! :)

Nej nu ska jag packa lite inför imorrn och tänka på refrängen.. Börjar bli lite trött.

Peace.


RSS 2.0