Galen afton! :D

Jag tänkte lägga mig o kolla på film tills jag somnar, men det börjar bli så sent, så jag kanske ska strunta i det? Eller så gör jag det ändå, börjar ju inte förens fyra imorrn :)

Träffade Jonas, Patrik, Frida och Tessan idag! :D Hur kul som helst! Åh, saknar verkligen våra dagar när vi skrattade sådär mycket, fasen va snabbt man hittar tillbaka till varandra när man börjar umgås.
Jag, Frida, Patrik och Jonas gick först o bowlade, jag kom nääästan tvåa ;D skiljde bara några få poäng mellan mig och Jonas. Patrik vann inte om han trodde det, han läste nog fel på siffrorna tror jag ;) Och Frida vann! (från slutet, men alla vinster är VIKTIGA!) :D Sen mötte vi upp Tessan och gick till Los Sombreros, som inte heter det nu utan typ Bienvendidos eller nåt :p Bandidos som vi sa :p Haha. Där var det gott och jag åt längst som vanligt, det slutade med att alla satt o kollade på mig när jag åt :p haha.. Sällan... Sen gick vi till Sf och hängde lite o pratade lite film, bestämde att vi skulle ses igen på söndag för att se en film, trevligt trevligt! :)

Imorrn ska jag kanske även massera Frida, känns skönt att jag har kommit igång med det lite :)

Nej, men om man kanske skulle ta o fixa sig, hoppa i säng o sätta igång filmen? Låter som en bra idé tycker jag :)

Gonatt med er!


Gravid man..?

Sitter o kollar på dokumentären om den gravida mannen på femman. Facinerande, fast egentligen inte så konstigt med tanke på att han är född kvinna. Men det är svårt o veta om allt testosteron påverkar graviditeten, och vad händer med hans bortopererade bröst, vart tar mjölken vägen?... Mkt tankar som man har ändå.
Haha, dom pratade om det var penisen som gjorde att det var en man, eftersom han inte har någon, o så vart det precis reklam o så kom telefonreklamen "Alla gillar hårda paket" . Haha, lägligt. Jaja, det är mkt delade meningar om det där, och jag vet faktiskt inte riktigt själv vad jag ska tycka.

För att prata om något annat.. Morgondagen till exempel!
Börjar dan med skola från 10:00-13:00, sen blir det lite häng med plugg och lunch hos bror och erika, fast dom är nog på skolan. Men jag får ändå låna deras lägenhet, snällt! Sen klockan 18:00 ska jag, Frida, Jonas och Patrik spela bowling, sen kommer Tessan och möter upp oss o så ska vi gå o käka! :) Trevligt värre! Var så himla längesen vi umgicks, det gamla gänget.. Åh, nostalgikänslor.. ^^ hihi. Om ni undrar varför Tessan inte ska med på bowlingen så ska hon o kolla på en match då, så vi utesluter henne inte om det var det ni trodde.. :) hehe.

I helgen jobbar jag, hela hela helgen. Fredag 16:00-22:30, lördag 11.15-20:00 och söndag 10:00-17:00, sen är jag leeeedig i två veckor!! :D Ska bli så skönt! Fast det är ju förstås en massa plugg.. men om man bortser från det.. Hehe. På söndag åker jag hem till Oskar efter jobbet, tar antagligen med mig min massagebänk o masserar lite :) På måndagen ska vi baka pepparkakor!! :D Åh mys mys! Ska nog köpa de sista julklapparna då också, o kanske, eller förhoppningsvis kolla på en lägenhet! :D Det ser ljust ut! ^^

Var hemma hos Carro igår och gjorde min första helkroppsmassage av tio. Det gick bra, var lite hackigt i tänkandet bara, kom inte riktigt ihåg vad jag skulle göra, men det kom snabbt tillbaka. :) Det var trevligt att träffa henne igen, var ju ett bra tag sen sist! Värsta nostalgiveckan, träffar massa gamla kompisar! :D Så det ska vara såhär innan jul. :)

Nu tror jag att jag ska sätta mig vid tvn ett tag o sen gå o sova! ska ju upp tidigt imorrn! Höhö, not. Men vid åtta iaf :)

Ha det gött där ute!

Puss!


Träning

Nu har jag tränat lite! Skönt som bara den att pumpa lite, hehe.

Ska ner o ta mig en dusch nu :)

Ska bli sååå roligt o träffa gamla gänget igen! :D Var så himla längesen man träffade alla. Trevlans! Och Frida har kommit hem också! Tjohoo :D Ska bli så kul o träffas! :D

Äh, men hejdå :)

Fullt upp som vanligt, men ingen ork.

Idag sov jag länge, alldeles för länge. Snoozade i 3 (TRE!!!) timmar :( helt sanslöst. Har varit slö hela dagen och inte fått ett jota gjort. Åt sen frukost, gick faktiskt ut på en promenad för att få lite friskluft, sen vart det bara slöande framför datorn, sen vart det sen lunch o nu sitter jag här igen. Jag borde egentligen ha tränat, städat, duschat, pluggat o gjort annan nytta idag men jag har inte lyckats med nåt av det där! Ska duscha snart för jag ska åka in o träffa Carro senare :) Ska bli trevligt, var längesen sist. Ska även ta med mig massagebänken o ge henne en helkroppsmassage :) Det hoppas jag att hon uppskattar! :) Men det tror jag ^^ hehe.

Känner mig fruktansvärt uttråkad, vilket jag egentligen inte borde göra eftersom jag har så mkt att göra.. Åh, dåligt av mig. Jobbade i helgen, det gick bra :) Jobbade över en timme i lördags eftersom det skulle komma en massa hockeyfans, men hockeyn slutade inte förens jag slutade, en timme senare än vanligt. heh. Så jag fick betalt en timme extra utan att göra särskilt mkt.. Nice nice. Hoppas dock att det gick bra för dem. Oskar kom o hämtade mig o vi skulle på bio, men missade den.. Tråk. Men vi hyrde film och åkte hem o tittade på det i stället. Men jag somnade som vanligt, haha. Kollade på film, slog in paket och åkte till furuviksparken på julmarknad i söndags. Huuur mysigt som helst! :) Sen åkte jag in och jobbade 22:00-01:45 :) Och sen var det bara att gå upp och åka till skolan på måndagen. Började som tur var inte förens vid ett, så jag fick sova lite iaf :)

Jag börjar känna mig lite stressad, en massa skolarbete som jag inte har börjat med, jobb heeela hela helgen, massa julklappar kvar att köpa o bara några få dagar kvar till julafton. Ujuj. Måste köpa biljetter till Sweden Rock också.. Innan årskiftet. Hoppas bara det finns biljetter kvar! Annars blir jag lite ledsen.. O sen har vi kanske hittat en potentiell köpare till våran Volbeat- biljett. Erikas bror var lite sugen på den. Annars är det nog inga problem att få den såld på nätet eller så. :)
Det vart ju lite fel, vi beställde tre biljetter till Volbeat nästa år, jag, Oskar och Viktor skulle gå, men när jag hämtar ut biljetterna så står det att det är 18 års-gräns.. Och Viktor fyller 18 månaden efter. Trökigt som fan, så vi måste bli av med den tredje biljetten. Men som sagt, jag tror inte det är några problem :)

Och på bussen på väg upp till jobbet i lördags träffade jag Micke! :D Åh va härligt det var att se honom igen, var ju så längesen jag träffade honom sist. Jag såg honom inte först utan satt mig på nå konstiga platser och var allmänt trött, ser sen i ögonvrån någon komma mot mig o tänker sätta sig, bryr mig inte mer om det men sen pickar han på mig och det visar sig vara ett bekant ansikte! :D Mycket trevligt! Blev dock inte en sån lång pratstund, men en liten pratstund är bättre än ingen. :) Får väl hoppas att han har tid o träffa mig en längre stund nån gång snart, måste ju catcha upp lite :)

Nej nu ska jag faktiskt FÖRSÖKA göra lite nytta. Typ träna lite lite grann, några sit-ups o nå armhävningar, o sen blire det dusch o fixa mig! trevligt värre! Förhoppningsvis blir det väl lite mat också ^^

Ha det gött allihop!


Tokigt.

Jahapp, då var denna helg över. Har varit mycket på jobbet både idag och igår, men idag va det helt gaalet! Kom in en (två?) buss/ar med en maaaassa fotbollsspelare, det var helt galet, plus att det vart tokmycket i driven också, yay. Men vi skulle väl kunna säga att vi plussade den timmen, ohja. Grabbarna i köket och tjejerna i kassan fixade det superbra! :D Jag jobbade långpass idag, var schemalagd 9-18, men fick jobba över 45 min på grund av allt folk som bara ramlade in. Det gjorde mig ingenting att jag fick jobba 9 timmar och 45 min, faktiskt :) Älskar när det går bra fastän man jobbat så länge! Mina ögon var dock HELT röda, såg ut som jag knarkat, höh.

Hem till .. ja, det vanliga.. Är sjukt trött på allt just nu, min känslomässiga ribba är inte hög nu. Gråter ju för minsta lilla, eller.. det kanske inte är så små saker. Sak samma. Hoppas bara att saker o ting kan bli lite bättre nån gång.

Aja, ny kurs imorrn. En pedagogikkurs, det får vi se hur det går. Ojoj, pedagogik som är så tråkigt. Jaja, jag ska nog klara det. Det är bara att ligga i!

Förövrigt saknar jag Oskar mest av allt på hela jorden! Blev inte så lång stund med honom i helgen tyvärr, men all tid är värdefull! <3

Nu tänkte jag göra klart min hemtenta till massagen, så kan jag bara fokusera på det praktiska sen.

Gonatt o allt det där.


Ny frisyr och tokigheter!



Har ny frisyr och ny färg! :) Är riktigt nöjd faktiskt. Bilden är från i fredags när jag var på fest hos Emma och Viktor och firade Emma eftersom hon fyllt 23! :) Nere i hörnet syns också min sötnos! <3 (Jag var inte fullt, faktiskt helt nykter ^^ Men man ställer väl upp på kort! :p hehe.)

Well well, idag har vi haft redovisning och lämnat in alla arbeten till denna kurs, alltså var detta sista kurstillfället på denna kurs! Skönt. Nästa kurs börjar på måndag så jag är helt skolfri tills dess. Jag jobbar dock lördag och söndag.. puh, inte en ledig helg på väääldigt länge har jag haft eller kommer att ha. Känns lite tugnt, måste nog ändra på det.
I november, vecka 44 var min senast helt lediga helg. Nu är det vecka 49....
Jobbar nu i helgen, nästa helg, helgen efter det, SEN är jag ledig!!! Då blir det min första lediga helg på 7 veckor.. Plus att jag har haft / har skola på vardagarna, ujuj, konstigt att jag klarar av det egentligen, men det känns tungt, det ska ni veta! Jag jobbar när alla andra är lediga och jag är oftast ledig någon veckodag, ja då jobbar/pluggar alla andra. Skoj skoj! NOT.

Jaja, jag får vara tydligare med hur jag vill jobba helt enkelt! Ska bli ändring på det, jajjemen! Nyårslöfte kanske? Ah vi får se, vi får se..

Imorgon ska jag sova lite längre för första gången på länge! - SKÖNT!

Måste för övrigt blir bättre på att höra av mig till mina vänner och styra upp nåt. Shame on me, verkligen. Ska försöka göra något åt saken dessa två dagar jag är ledig. Japp japp!

Nej, nu ska jag nog sätta mig framför tv:n o GLO. Åh, tråk.

Fred ut som en gammal vän till mig brukar säga.


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Frida! Detta lämnade hon i min blogg:

Du har blivit utmanad;)

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 3 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Hm, sju saker.
1. Jag är laktosintollerant
2. Snart diplomerad massör
3. Läser till hälsopedagog
4. Älskar hästar
5. Bor vid havet
6. Blivit fotograferad och hängt på fotomässan i Sthlm
7. Jag är lite av ett converse-freak

Jahapp! Där var sju inte så knäppa saker om mig, men det var sju saker iaf! :)

Jag utmanar:

Carro

Emma

Emma

RSS 2.0