Glad tjej! :D

Tjohooo! Fan va jag har spenderat pengar på mig idag! :D o va glad jag är för det! ;D haha

Dagen började med en föreläsning, sen for jag och Carro ner på stan på våra cyklar o spenderade lite pengar, sen blev det lunch på Lams Terass med Carro, Emma, Casper, Marie, Maries mamma och hennes mammas man :) Mycket trevligt! Efter det for jag ner på stan igen, denna gång själv och spenderade ännu mer pengar :D haha, kul att man kan må så bra av att spendera pengar ^^ Men jag har faktiskt köpt saker jag bara är nöjd med, känns kanon! :) Kommer inte behöva köpa kläder på ett tag iaf ;p

Imorgon mellan 05:00 och 05:15 kommer mamma o pappa o hämtar mig o Oskar för vi ska åka till GÖTELABORG!! :D Happy happy! Kusinen tar studenten! (vilket gör mig... jättegammal?!) haha, skämt o sido ^^

Har en del att fixa med innan imorrn.. Så det är väl bara att sätta igång! :D


Alla (11) plagg ^^


FYND! 35:- på Myrornas, oanvänd från Gina!


Skärp och leggings!


FYND! 45:- på Myrornas!


Cardigang från H&M köpt med presentkort!


Cardigang från H&M köpt med presentkort!


Top från Gina!


Top från Gina!


FYND! Jeansleggings från Vila för 99:-!


2 toppar/klänningar från Gina! Lovely!

Är supernöjd med mina köp, nu har jag något att ha på mig imorgon och i sommar! :D

Nej nu ska jag göra nytta så jag kan sova sen ^^

Ha det så bra hemma i Gävle så ska jag ha det bra i Göteborg! :D

Peace!


Bilder på planteringen

Här kommer lite bilder på planteringen jag gjorde igår :) Blev fint tycker jag själv. Trevligt med lite färg och blommor på balkongen :)


Vi får väl se hur länge dem lever :p







Idag ser dagen ut som följande:
- Plugga klart uppgiften som ska in imorrn
- Göra studiebesök på några gym
- Diska
- Fika med Micke
- Desperate Housewives

Dagen blir nog bra, trots att klockan är mycket.. gah, har så svårt att komma upp på morgonen. Men det är bara att ta tag i dagen nu, innan klockan blir ännu mer! :)

Ha en bra dag allihop!

Imorrn får jag träffa älskade Carro!!! :D <3<3

Hej så länge!


Plantering!

Nu sitter jag här igen.. Ska plugga lite till i natt. Men jag har ingen inspiration.. Hoppas dock att jag kommer nån vart med någon av uppgifterna iaf, vore skönt o känna att man fått nåt gjort.

Idag åkte jag och O till Plantagen och köpte blommor, jord och en stor utekruka att ha på balkongen! Så imorrn ska jag plantera lite tänkte jag, får se hur det går.. :) O ska dessutom köpa trall från sitt jobb som vi ska lägga på balkongen - blir nog kanon! Han har dock träning imorrn efter jobbet så imorrn läggs det inget trall iaf.. Jag blir ensam hemma till typ 21, men det ska jag väl se till att överleva! :)

Tänkte ta mig ner på stan imorrn och köra lite spontanstudiebesök på några gym, är taggad! :) Annars blir det väl plugg mest hela dagen. Jobbar inget förens nästa helg, och det känns skönt! Få lite tid till skolan och lägenheten. Jobbade extra denna helg, körde dessutom lite utbildning av en tjej idag, kändes bra! Alltid trevligt att utbilda :)

Bilder kommer kanske upp imorrn från planteringen :)

Nu ska jag försöka ta tag i pluggandet och få något skrivet!

Gonatt på er!

Sommarens planer!

Ååååh, är så jävla trött... Och det är inte så konstigt eftersom klockan är 02:20.. Borde verkligen gå o lägga mig. Men alla som känner mig vet att jag kan vara väldigt produktiv nattetid, och det har jag även varit nu. Pluggat lite och förberett mig på att utbilda en tjej på jobbet imorrn.

Annars har jag och Oskar sett Iron Man 2 idag, den va bra, mäktig och häftig. Helt klart sevärd! :) Trevligt att gå lite på bio, var bra längesen nu!

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer på dan.. Kanske att man borde ge sig iväg o leta lite blommor till balkongen, o till fönstren, kanske sätta upp lite tavlor här hemma, fixa o dona lite alltså. :) Sen blir det jobb 16:45-22:00, alltid gött med lite extra cash på kontot. Sen är jag ledig från jobbet ända till näääästa lördag, skönt :) Kanske man kan få nåt vettigt gjort under vardagarna denna vecka, lite träning kanske?! :)

Ska annars den kommande veckan planera min och Martas tripp till Norrland! Ska bli intressant ska ni veta! Det är tänkt som ett bootcamp där vi ska träna och testa på en massa olika träningsformer samtidigt som vi får njuta av Sveriges vackra natur och förhoppningsvis Sveriges vackra kroppar... Haha ;) SE men INTE röra! :D That's toootally fine by me! Överlåter "röra" till Marta ;) Hihi. Har kommit överrens om att vi ändå ska vara ganska vältränade när vi åker iväg.. Så det gäller att sätta igång nu om man ska leva upp till det! Är inte allt för länge tills vi har tänkt att ge oss iväg! :) Looking forward to it!

Har dessutom dessa planer i sommar:
- Jobba off course
- Åka till Gbg o kolla på kusinens student
- London första veckan i aug med älskling!
- AC/DC i Sthlm
- Lars Winnerbäck i Gävle
- Muse i Sthlm - AAAAAAAAAAH, så JÄÄÄÄVLA TAGGAD!! Det bästa som kunnat hända mig, i'm so HAPPY! :D
- Eclipse premiär 30 juni

Jaa, det var väl min sommar i stora drag!

Nu ska jag faktiskt gå o fixa mig för sängen, det här håller inte! Särskilt inte om jag har tänkt att få något gjort imorrn.

Gonatt!

Bilder!

Här kommer lite bilder som jag tagit i lägenheten :) Vi har äntligen fått lite ordning i sovrummet! (vi har numer två röda sänglampor som inte är med på bilden).
Idag har jag byggt ihop en ikea-bänk (kommer bild på den vid ett senare tillfälle.) och jag ska snart gå ner och pimpa min cykel med diverse nödvändigheter (såsom reflexer och lampor).
Ikväll jobbar jag 3 timmar och en kvart, alldeles lagom! Sen jobbar jag hela helgen, fredag, lördag och söndag. Pengar behövs, så det är bara att kämpa på! :)
Imorrn är Oskar ledig!! :) Längtar längtar! Då ska vi umgås en massa! Vet dock inte vad vi ska hitta på.. Kanske åker ut till Årsunda eller Eskön. :)

Köpte dessa för 19 :-! Ett kap må jag säga :)

För att få in lite färg i vardagsrummet satte jag in en blå gardin mellan de vita :)

Sovrummet med sängbord och hylla!

En närmare bild på hyllan över sängen

Satt och tecknade här om dagen.. detta är lite av resultatet - En Na'vi från Avatar!   En annan av de bilder jag tecknade, samma tema som förra!

Nu ska jag göra allt jag borde ;D hehu. Hoppas ni har en bra dag! Peace!

Omotiverad!

Det är ju nästan helt omöjligt att hitta praktikplatser :( Någon som har förslag på vart jag skulle kunna vara? Eller iaf göra ett studiebesök på.. Jag har funderat på att gå till stans alla gym, men samtidigt är ett gym uppbyggt på ungefär samma sätt in general, så jag tror inte jag kommer få se så mycket olika om jag går runt till alla. Ska dock in på några, bla. Friskis. Men där vet jag ju ungefär hur allt går till redan :p Kanske skulle passa på att köpa ett träningskort när jag ändå är där? .. Problemet är väl att jag inte har några pengar till det .. :(

Idag ska jag verkligen försöka vara effektiv. Jag ska försöka att hinna med detta:
- Byta ventil på min cykel
- Duscha
- Plugga
- Posta ett brev/ ta en promenad
- Leta fler fältstudieplatser
- Röja upp i lägenheten

En hel del att hinna med, men jag borde hinna om jag bara sätter fart.. och det var ju just det. Få ändan ur vagnen..

Är för övrigt ensam hemma hela dagarna.. tråååkigt. Igår och idag har O fotboll efter jobbet så jag ser inte skymten av honom förens efter 21 idag.. Det är lång tid. Men så är det här i livet, det är jag som har för lite att göra om dagarna (eller saker har jag ju att göra, det är bara det att jag ska göra dem nån gång) så att det på så vis känns som att jag är alldeles för mycket ensam.

Nej nu ska jag göra ett ryck och skriva ut det jag senare ska posta! Efter det går jag nog ned till cykeln, sen dusch!

Uppdaterar kanske senare om vad jag hann med och inte :p

Heipa!

Fullt upp hela helgen!

Jag är inte bra på det här med att blogga regelbundet jag :p Kanske inte har sånt stort behov av att skriva av mig, vem vet.

I fredags fick jag iaf veta att jag inte fick fortsätta på min praktikplats.. jävla skit!! :( Nu vet jag inte vad som händer, om jag ens kommer få ett betyg i kursen.. Och skolmailen funkar inte så jag vet inte om mina mail (som jag skickat från hotmail) kommer fram till lärarna.. Kan ju bara hoppas!

Idag blir en dag med plugg och lite plockandes här hemma i lägenheten. Köpte för övrigt en ny FIN tvättkorg igår, så nu pryder den vårt badrum :) Mer som jag vill göra idag är att ta en promenad i det fina vädret - hoppas det håller i sig! Kanske träffa lite vänner också, det vore trevligt :)

Valborg bestod av jobb för min del, jobbade 16:00-00:15 på fredagen - alltså ingen kase eller grillning för min del. Lördagen tvättade vi och jag jobbade även då. Söndagen jobbade jag på travet så jag och älskling begav oss till stallet på söndagsmorgonen och var där till halv tolv ungefär. Sen åkte vi ut till mor och far och njöt av vädret och lugnet ute på landet. I like a lot!!! Så skönt att komma hem o vila upp sig lite ibland. Blev mycket fikandes och mumsandes, men det är bara trevligt det ^^

Nej nu ska jag stoppa i mig nåt att äta, sen måste jag plugga och jag lär väl leta vidare efter praktikplatser också.. :( attans.

Hoppas er dag blir kanon!!

Peace!

RSS 2.0