Mål i livet

Okej, jag har en plan. Jag ska börja sätta upp lite små mål, så jag har något att sträva efter. Det kommer att bli lite blandat, vissa kan vara mål just för dagen, andra för veckan och andra för en längre tid framöver. Ska helt enkelt försöka styra upp mitt liv lite. :)

Dagens mål:
Bli klar med sista uppgiften
Gå ut med alla sopor
Laga en ordentlig middag och göra matlådor

Närmaste veckans mål:
Komma igång med träningen
Lämna in telefonen och förhoppningsvis få den lagad
Boka in en tid med en tjej på jobbet för lite utbildning

Ska försöka komma ihåg att uppdatera om dessa mål och om jag har uppnått dem! :)

Nu blir det lite lunch o sen fortsätter pluggandet!

Tjing!

Helgen i Göteborg!

Jahapp, här sitter jag inomhus och är sjuk när det är fint väder ute och jag borde befinna mig utomhus, med något gott att dricka, äta och några goda vänner.. men jag mår inte tillräckligt bra för något sådant.. Hatar att vara ensam hemma så mycket.. :(

Helgen som varit befann sig jag, Oskar, brorsan, mamma och pappa i Göteborg för att fira min kusins student! Det var en riktigt bra helg och jag behövde verkligen komma bort lite. Resan såg ut som följande:

Torsdag: Mamma och pappa kom och hämtade oss ca 05:30, hämtade upp bror och sen bar det av mot Götet. Vi var framme ca 12:00 och åkte direkt till min faster och hennes man för att byta om och fräscha till oss lite. Åkte sedan till Frölundagymnasiet till 13:00 och såg Victor (kusinen) springa ut. Glaaad kille kan jag säga :D Förstår det jag, minns att det var en av de gladaste dagarna i mitt liv :) Vid 15:30 var det mat och fika hemma hos kusinen, och där var det folk må jag säga! :) Trevligt värre! Kvällen närmade sig och Victor åkte iväg på studentfest i stan. Jag, brorsan, Oskar och Victors kusin Niklas åkte in till stan och satt oss på en uteservering och tog några glas, så jääkla trevligt :) Vi var väl hemma till 01:40 cirka :)

Fredag: Jag, Oskar och brorsan sov hemma hos faster medan mamma o pappa sov på hotell, så vi vaknade upp och fick en god frukost sen bar vi oss av på en lååång promenad i slottsskogsparken o kollade på lite djur och sen gick vi vidare till Botaniska trädgården. På vägen dit började det ÖSA ner och åskan dundrade, som tur var va vi ju i en skog och kunde få skydd :) Botaniska trädgården var huuuur fin och mysig som helst. Gick väl minst en mil :) Senare på kvällen åkte jag, Oskar, brorsan och Victor in till stan och gick på Robin Hood, helt okej film :) 

    

Lördag: Dagen vi skulle åka hem. Gick upp ganska sent, packade klart, tog en promenad genom stan och käkade megagod pizza ute innan vi for hemåt igen. :) Vi var väl hemma strax efter 22 :) En helt underbar helg alltså! :)


Jag, Victor och brorsan :) <3


Victor ombytt och redo för flak och annat ståhej (med tanke på vad han verkar ha i fickan ;p) efter utspringet :)

Det var min helg det :)

Hänt en härlig sak: Lina har börjat gå!! :D Happy happy, lilltjejen har blivit stoor! :) Har dock inte sett det själv men jag litar på Lisa ;)

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv, borde laga mat eftersom det enda jag ätit idag är frukost och lite kladdkaka.. sen måste disken tas hand om också.. och plugget.. gah.

Hej så länge!


RSS 2.0