Vernisage, pressfotograf & tenta

Var på vernisage på Silvanum igår och kollade in Design och träteknik's andra års-elevers utställning på deras stolar. Dom är så jäkla duktiga! Jag blev sjukt impad av alla stolar där, dem såg verkligen professionella ut. Brorsans stol var skitcool med massa inställningar och sånt. Han hade gjort en arbetsstol. Erikas stol var jäkligt snygg, och skitskön att sitta i! Provade några andra stolar också, toksköna. Jag fattar inte hur de klarar av något sådant, men, det gjorde dem!
Kom dit med Oskar vid sju och sen kom mamma o pappa också, och alla andras föräldrar o syskon o allt va där också, men ingen press.. Jonas (en av dem som gjort stolarna) gick omkring med en fetingkamera och skulle ta kort, jag beundrade den och helt plötsligt hängde den runt MIN hals! :D Man har väl flyt ^^ Så jag fick ställa upp (mer än gärna) som kvällens fotograf. Det var riktigt roligt att gå omkring och se proffsig ut, för det gjorde jag. Det var några stycken som trodde jag kom från pressen och fotade ^^ haha, det var roligt ;D Alltid trevligt att folk tror att man är nåt bra ^^ Jaja, kvällen led mot sitt slut vi nio-tiden och vi åkte hem o okllade på det sista av let's dance. Helt rätt par som vann tycker jag! :) Sen blev det chips, läsk och Shanghai Noon. :) Fast jag var så himla trött så jag somnade lite i slutet.. =/ Men det är ju bara att se om den, plus att jag hade sett den förut, så det gjorde inte så jätte mycket ^^
Alltid mys att sova med älsklingen! <3

Och imorrn är den omtalade tentan! :s Är vl sådär lagom taggad till att skriva den, men jag tror det kommer att gå ganska bra. Vore skönt om man klarade den så man slipper göra omtenta, och klarar jag den inte, då är det ju bara att göra om den. Det finns alltid chanser :) Jag ska väl snart sätta mig och plugga lite så jag över huvudtaget ska ha en chans att skriva ett E, hehe, för jag blir faktiskt nöjd om jag får ett E, bara jag klarar mig är jag glad. :)
Det är så sjukt mycket man ska kunna till tentan.. Men det ska nog gå bra, man har ju helheltssynen iaf, och det är huvudsaken :)

Jag blir så fruktansvärt sugen på att åka utomlands! Vill bara åka iväg någon/några veckor  och lapa sol och ta det lugnt. Men det får vänta, jag måste för det första ha tid, och det blir väl i så fall i sommar, men då ska man ju jobba, och Oskar jobbar också så han får väl inte så mycket ledigt.. Men men, det löser sig nog. Vi ska ju iaf till Göteborg några dagar.. haha :D och på tal om det, det är typ bara elva veckor kvar tills dess, och tills dess måste jag ha tagit körkort!! Längtar tills på tisdag när man vet vilka grupper man hamnar i så man kan börja beställa körlektioner efter schemat.. Jag har ju bara uppkörningen kvar nu, vore ju dumt o inte ta chansen nu och fixa den! SÅ svårt ska det väl ändå inte vara, alla mina vänner har ju fått, så jag borde ha en liten chans iaf...
Jaja, det är bara att köra, köra, köra, köra.... KÖRA. Nöta helt enkelt. :) Men det blir nog lite körning imorrn, o så blir det nog körning på måndag o tisdag o... alla andra dagar förhoppningsvis! :D Nu jäklar ska jag ha det där!

Jag ska nog ta o plugga lite nu.. Men känns tungt att sätta sig med det, för jag vet att det är en del jag måste få in.. Och det ska jag nog få också! Men sen efter tolv imorrn kan man förhoppningsvis andas ut!
På tisdag börjar min tredje och sista kurs innan sommaren :) Humanbiologi, så nu ska jag lära mig om hur kroppen ser ut och fungerar och va allt heter osv.. ^^ Och så ska vi få dissikera hjärtan!

Ha de'!
Peace

RSS 2.0